(FOTO) Obožava snajku: Sloba odveo Jelenu kod majke Draginje, pogledajte kako ju je dočekala!

Autor:

Zabava

18.05.2020

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin uživaju u skladnoj vezi, a uprkos ranijim nagađanjima o raskidu, Jelena je jednom fotografijom pokazala da je sve u najboljem redu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

Radanović je svoju lepšu polovinu odveo u rodni Zrenjanin, kod majke Draginje Radanović i sestre Mirjane, a Jelena je zabeležila momenat iz Slobinog porodičnog doma.

Ona je pozirala sa pevačevom majkom i sestrom, dok su sedele na krevetu. Jelena i Draginja su zagrljene sa osmehom na licu, a do snajke je i Radanovićeva sestra koja se takođe osmehuje.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Slobina mama je ranije pokazivala jasan stav o izabranicama svog sina, a sudeći po zajedničkoj fotografiji sa snajkom, ona je i više nego zadovoljna izborom svog naslednika.

Podsećamo, od kada su u vezi Jelena i Sloba se ne razdvajaju, te se zajedno pojavljuju i na mnogim javnom događajima, a ona je kao podrška, bila prisutna tokom snimanja pevačevog poslednjeg spota.

Oni su i tokom vanrednog stanja boravili zajedno, a dok je Radanović snimao lajvove na Instagramu, njegova devojka je bila sa njim. Kada je 31. decembra prošle godine preminuo Radanovićev otac Dušan, Jelena mi je bila velika podrška.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading