Mirka Vasiljević o ljubavi sa Vujadinom: Smuvali smo se pored kontejnera!

Autor: Irena Karić

Zabava

18.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić svoju ljubav još nisu krunisali formalno pred matičarem, ali njihova priča imala je neobičan početak, te su prvi poljubac u naletu zaljubljenosti imali pored kontejnera!

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Mirka i Vujadin

U vanbračnoj zajednici odgajaju troje dece, a malo ko zna da njihova ljubav datira još iz srednjoškolskih dana, te da su se zaljubili jedno u drugo još kada su bili tinejdžeri.

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije, ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mestu jer je to veče pio. Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo - otkrila je Mirka, uz najzanimljiviji detalj o prvom poljupcu, koji je bio nesvakidašnji i upečatljiv:

 Pio je na žurci i priznao da mu se sviđam

- Sećam se da je pored nas bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: "Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti". Valjda nam je zato sada u životu tako lepo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading