(FOTO) Ubija se od para: Sledićete se kad čujete koliko novca Kija Kockar ima na računu, isplivao dokaz!

Autor:

Zabava

17.05.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar već tri godine unazad važi za jednu od medijski najispraćenijih ličnosti na domaćim prostorima, a često je prati i epitet jedne od retkih učesnica rijaliti šou-programa koja je uspela da unovči svoju popularnost.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Kija Kockar

I dok u "Zadruzi" i "Parovima" iz godine u godinu borave jedni te isti likovi, koji između dve sezone pokreću biznise koji jedan za drugim propadaju, Kija, kako mnogi vole da kažu, "pretvara u zlato sve što dotakne".

Od učešća u žiriju u popularnim talent šou-programima, preko muzičke karijere i reklama na društvenim mrežama, pa sve do autobiografske knjige sa njenim potpisom, Kockareva postiže jedan uspeh za drugim, a sve to, naravno, donosi dobru zaradu.

Sudeći prema podacima jednog sajta koji se bavi procenom pokretne i nepokretne imovine, čije je rezultate sama pevačica objavila na svom Instagram nalogu, ona je u protekloj godini bila "teška" između jednog i pet miliona dolara, dok je ova cifra u 2018. godini bila znatno manja, odnosno između 100.000 i milion dolara.

Foto: instagram.com/kijakockar
Kijina objava

Kako Kija vredno radi na novim pesmama i spotovima, da se očekivati da će je vlasnici klubova i u tekućoj godini angažovati, te nema sumnje da će se bogatstvo Kockareve samo dodatno uvećavati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsman

17.05.2020 13:24

Obrazovanje, red, rad, disciplina. Rad je stvorio čoveka. Bravo Kija, meni najmilija.

Odgovori 12 0