(FOTO) Stefan Živojinović u vezi sa ovom popularnom pevačicom, zgranućete se kad vidite ko je u pitanju! Brena će odlepiti?!

Autor: Svet

Zabava

14.05.2020

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović, stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića često je menjao devojke. Međutim, izgleda da je rešio da se skrasi, i to pored pevačice Gabrijele Pejčev koja se takmičila u "Pinkovim zvezdama".

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Stefan Živojinović

- Stefanu se duže vreme Gabi baš sviđa. Poznaju se i njemu odgovara njena energija, dopada mu se kako se ponaša, čak imaju isti smisao za humor. Znam da se i Breni ona dopada i nema ništa protiv nje. Stefan i ona su izlazili nekoliko puta zajedno, lepo im je... Stefan se čak zezao sa drugovima da je Gabi njegova i da joj niko ne prilazi - priča izvor i dodaje:

- Nije ni Gabi imuna s obzirom da sam čuo da je bila više puta kod njega u stanu. Oni su možda već u vezi, ali ne žele javno da se eksponiraju. Mnogo su slatki kao par! Slab je Stefan na pevačice, povukao je na tatu i brata Filipa...

RepublikaFoto: instagram.com/gabrijela_pejcev_official
Gabrijela Pejčev

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading