Ražnatovićeva baladom poslala snažnu poruku! Anastasija: Devojke se osećaju promašeno!

Autor:

Zabava

11.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović sigurnim koracima gradi uspešnu karijeru, a samo mesec i po dana od objavljivanja pesme "Volim te" odlučila je da ne gubi vreme, te fanove i publiku obraduje baladom koju su svi željno iščekivali.

RepublikaFoto: youtube.com/ Anastasija Raznatovic
Anastasija

Pesma "Promašena" govori o ljubavnom brodolomu mlade devojke koja svog muškarca neizmerno voli, ali ga ipak gubi.

- Od samog početka mog pojavljivanja u muzičkom svetu ljudi koji vole moje pesme i koji vole mene traže mi da snimim baladu. Mislim da sam našla pravu, u kojoj može da se pronađe većina devojaka. Jedne večeri u Skoplju, dok sam snimala album, došla je Sara Milutinović i napisala ovu pesmu za jedan dan, prosto ju je osetila, a meni se odmah svidela - izjavila je Anastasija, te dodala da je pesma izuzetno emotivna:

RepublikaFoto: youtube.com/ Anastasija Raznatovic
Anastasija Ražnatović

- Ušla sam u studio i iz prve snimila pesmu. Meni je izuzetno realna jer smatram da se većina devojaka nekada oseća promašeno kada naprave greške u emotivnim odnosima koje se, nažalost, ne daju ispraviti.

Ekranizaciju pesme u kojoj izgleda poput vile u gotovo filmskim kadrovima snimila je u prirodi, te je na jednoj od livada u blizini mesta Ðurinci uspela da dočara emotivnu bol koja se pominje u pesmi. Osim toga, mlada zvezda je sklopila novu poslovnu saradnju, te tekst pomenute balade potpisuje Aleksandra Milutinović, koja je tvorac velikog broja hitova na našim prostorima, dok je na aranžmanu radio Darko Dimitrov, koji sa Anastasijom radi od početka njene muzičke karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading