Sin Goce Božinovske se previše opustio tokom korone: Šijan častio devojku rođendanskom žurkom!

Autor:

Zabava

11.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahanalijama Mirka Šijana nikad kraja!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mirko Šijan

Svoju mangupsku prirodu sin Goce Božinovske i ubijenog kik-boksera, opasnog Surčinca Zorana Šijana pokazao je i preksinoć na rođendanskom slavlju njegove nove devojke Bojane Rodić.

Mladi Šijan se skinuo go do pojasa u punom restoranu uprkos preporučenim merama prevencije od koronavirusa i ponesen muzikom razmenjivao je nežnosti sa lepom Bojanom, ne mareći na okolni svet. Takođe, Mirko je sve vreme držao pevačevu pažnju jer je neprestano naručivao pesme za devojku i njihovo društvo.

- Bojana i Mirko su bili toliko pijani da su zaboravili gde su i da su okruženi ljudima. On i neki njegovi drugovi su poskidali majice i pevali narodnjačke hitove, a nisu dozvoljavali da bilo ko drugi naručuje muziku iako je restoran bio pun. Bojana je ljubila Mirka dok je on nju grlio i pripijao se uz nju žmureći. Mislim da je u restoranu bila i njena sestra, ali ona se ponašala vrlo pristojno i bila je u ženskom društvu. Šijan je čašćavao pevača evrima iz džepova punih novcem, koji mu se u jednom momentu rasuo po podu - ispričao je za Srpski telegraf izvor koji se zatekao u restoranu i dodao:

Foto: instagram.com/printscreen
Bojana Rodić

- Toliko je bio pijan da je grlio i ljubio celo društvo iako je već opominjan da se ponaša neodgovorno. Jednostavno, on je nezreo, razmažen, Goca mu ne može ništa. Ceo ceh u restoranu posle višesatne terevenke je, kako saznajemo, platio Mirko, koji se, prema rečima njegovih prijatelja, opasno zaljubio u svastiku Veljka Ražnatovića, u čijem društvu su se prošle godine i upoznali Bojana i Mirko, koji je u to vreme bio u ozbiljnoj ljubavnoj vezi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
 Bojani i Mirku Goca brani vezu

Goca Božinovska se već javno izjasnila da ne podržava Mirkovu vezu sa Bojanom jer je bila bliska sa Mirkovom proslom devojkom Oljom koju je on i ostavio zbog zavodljive Rodićke. Saznajemo i da pevačici smeta sto je Bojana sklona da se zaljubljuje u poznate tipove. Pisalo se da je bila u vezi sa Milanom, bratom od ujaka Svetlane Cece Raznatović, starijim sinom Lepe Brene, kao i da je imala afere sa nekim fudbalerima. Na drugoj strani, ni Bojaninim roditeljima nije drago što je njihova najstarija ćerka uplovila u vezu sa Šijanom, kojeg bije glas da je neozbiljan momak i jedan od kontraveznih Surčinaca nove generacije.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Veljko i Bogdana nisu bili na rođendanu

Iako je izuzetno vezana za Bojanu, njena mlađa sestra Bogdana, nije se pojavila na rođendanu, kao ni njen suprug Veljko Raznatovic, koji se od malena druzi sa Mirkom. Moguće je da Bogdani izlazak u kafanu predstavlja problem budući da je pred porođajem, ali po nekim glasinama Veljko je iz svojih razloga protivnik veze njegove svastike i druga Šijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading