ŽIVI U ZLATU, IMA RESTORAN I LUKSUZNE STANOVE! Tužna ispovest srpske pevačice: "Džaba mi što sam milionerka kada nemam decu"!

Autor:

Zabava

09.05.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Branka Sovrlić tokom svoje muzičke karijere stekla je veliko bogatstvo u kojem i danas uživa, međutim iskreno priznaje da pati što se nikada nije ostvarila kao majka.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/branka_sovrlic
Branka Sovrlić

Ona i njen suprug posjeduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status ne može da im nadomesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

– Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje,a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je jednom prilikom pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ex faca

10.05.2020 08:40

Kad se nekome neda, a nekome koji ne zaslužuje dobije više komada. To je znak da i Bog greši