ŠIJAN NA SLAVI KOD VELJKOVE SVASTIKE! Sin Goce Božinovske posetio porodicu Bojane Rodić: Pevačica ne želi da joj sin bude u Cecinoj familiji!

Autor: Milica Veljković

Zabava

08.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan otišao je kod nove devojke Bojane Rodić kako bi porodično do ranih jutarnjih sati slavili Đurđevdan.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mirko Šijan

Naime, ako je sudeći po spontanom okupljanju mladih naraštaja popularnih estradnih zvezda, Goce Božinovske i Svetlane Ražnatović, ove dve pevačke porodice pretenduju da postanu jedna velika familija, i to preko Rodića iz Titela, naširoko poznatih po ćerkama-zavodnicama. Kako saznajemo, dok je Ceca kod prijatelja došla da uveliča slavlje, Goca Božinovska nije želela ni da njen sin prisustvuje jer je protiv njegove veze sa Bojanom, zbog koje je ostavio dugogodišnju devojku.

Naime, Bojana i Mirko uživaju u ljubavi i stabilnoj vezi, a sa pratiocima na Instagramu podelili su intiman trenutak gde je on obasipa poljupcima po licu i vratu, dok ona izgledom i oblinama nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uprkos vanrednom stanju zbog KOVIDA-19, njih dvoje su zajedno sa najbližim prijateljima proslavi slavu u fantastičnoj atmosferi, kako se moglo videti putem društvenih mreža.

Goca je rekla Mirku da ne ide na slavu, ali on nije hteo da je posluša, tvrdi izvor

- Srećna slava svima koji slave! Đurđevdan - napisala je Nataša, Bogdanina i Bojanina sestra, na Instagramu, a onda je i zvanično proslava mogla da počne.

Slavlje se iz porodične kuće u Titelu nastavilo u luksuznom stanu uz obilje hrane i pića, u duhu ljubavi i pozitivne atmosfere.

Za to vreme Ceca je boravila kod prijatelja u Titelu, odakle je supruga Veljka Ražnatovića Bogdana Rodić, a da joj priroda i veliko dvorište i te kako prijaju, pohvalila se na Instagramu.

Iako se deca odlično slažu i provode, Goca Božinovska nije presrećna zbog ideje da bi Mirko zaista mogao da se oženi devojkom koja je u Cecinoj familiji, odnosno Veljkovom svastikom, zgodnom Bojanom.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Mirko sa Bojanom

- Goca je protiv te veze. Mnogo je volela Mirkovu bivšu i ne može da mu oprosti što ju je ostavio zbog Bojane. Mirko i ta devojka su bili pred venčanjem, bukvalno, a onda je upoznao Bojanu, odlepio za njom i rešio da započne novu vezu. Goca mu je rekla da je mnogo ljuta na njega i da se sabere, ali je Mirko ne sluša. Otišao je na slavu u Titel iako mu je rekla da to ne radi. Bojanini roditelji budućeg zeta Mirka dočekali kao roda najrođenijeg, a po svemu sudeći, možda uprkos Gocinom neodobravanju uskoro ponovo zazvone svadbena zvona u kući Rodića - rekao je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, Srpski telegraf prvi je pisao da je Mirko započeo vezu sa Bojanom Rodić, a Goca je nakon toga za medije izjavila da se oni samo druže. Ipak, ispostavilo se da nije tako i da je Goca pokušala da zataška situaciju jer se nadala da će se njen sin pomiriti s bivšom.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Goca sa ćerkom Zoranom i sinom Mirkom
Foto: e-stock/Stanislav Nedelja

Veljko glavni gost kod tazbine

Veljko Ražnatović je uvek rado viđen gost kod tazbine u Titelu, a ovoga puta povod za okupljanje je bila krsna slava njegove supruge Bogdane Rodić. Kako naš izvor tvrdi, Rodići na mladog Ražnatovića gledaju kao na sina.

- Veljka obožavaju Danijela i Bogdan. Toliko je vaspitan i kulturan dečko, a što im je najbitnije, obožava njihovu ćerku Bogdanu. Za Đurđevdan Veljko je bio glavni zet kod tazbine. Rodići su veliki domaćini i veseljaci, pa tako svakoga lepo dočekaju, ali zet im je na prvom mestu.

Foto: instagram.com/printscreen

Pohvalila se snajkom pred porođaj

Ceca ne krije da Bogdanu Rodić, otkako je ugledala, gleda kao člana porodice, a često ističe da joj je Rodićeva toliko slična, kao da je ona sama rodila. Oduševljenje je samo poraslo kada je Veljkova supruga ostala u drugom stanju, a u iščekivanju unučeta, pevačica sa ponosom pokazuje snaju na Instagramu.

Foto: ST/D. KADIĆ

Ceca se veselila sa prijateljima

Ražnatovićeva uživa da se opusti sa prijateljima, a čaša vina i proslava Đurđevdana bili su idealan povod da dan provede daleko od prestonice, a u krugu dragih ljudi. Ona je na proslavu Đurđevdana u Titel došla dan ranije sa sestrom Lidijom Ocokoljić i porodicom. Prisustvovala je lomljenju kolača, pa je sa radošću uveličala dan Rodićima.

- Titel, lepota - napisala je Ceca u opisu videa koji je objavila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading