Lukas poručio kolegi da ne kuka zbog situacije usled koronavirusa! Aca: Đani se mnogo žali, ja izdržavam tri bivše žene!

Autor:

Zabava

06.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađanom izdržava kaznu kućnog zatvora, koja mu je određena nakon kršenja pravila policijskog časa, te, za razliku od drugih kolega sa estrade, neće moći da se udalji iz stana u elitnom naselju čak ni kada se proglasi kraj vanrednog stanja.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aca Lukas

Folker se medijima požalio da neće imati zaradu naredna tri meseca, kao i da izdržava četiri porodice, te mora da smanji rashode, a ovu izjavu prokomentarisao je Aca Lukas, koji, za razliku od kolege, ne kuka zbog trenutne situacije izazvane pandemijom koronavirusa.

- Ja izdržavam tri porodice sam. Imam tri bivše žene. Svako nekog izdržava. Šta da radimo što je predugačka pauza, je l' treba da zamolimo koronu da nam skrati pauzu, pa da možemo da zapevamo? Još dugo nakon ove pauze nećemo raditi. Ja se zgrozim kad čujem ljude kako komentarišu kako će za mesec dana sve biti normalno! Đanija volim kao brata i ne treba mnogo da se žali, pa šta ja da kažem koji izdržavam tri žene - rekao je Lukas, a mišljenje na temu Đanijevog hapšenja nije bio voljan da iznese.

Svako nekog izdržava, ja tri porodice sam. Šta bi ja trebalo da kažem, rekao je pevač

- Ne bih ja to komentarisao. Nisam ni toliko upućen šta i kako. Ja sam Đanija zvao i znam šta sam mu rekao. Pitao sam ga da li mu treba nešto, ali neću da kažem šta sam mu rekao. Ako tvoj prijatelj ubije nekog, nećeš ga nikad izdati i kad nije u pravu - zaključio je Aca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading