Nataša preduzela drastične mere nakon upada provalnika: Evo šta će biti sa pevačicinom kućom u Čeneju!

Autor:

Zabava

05.05.2020

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac doživela je pravu dramu kada je pre dva dana u njen dom u Čeneju upao nepoznati muškarac, a zbog toga je, kako "Alo!" saznaje, rešila da ugradi sigurnosne kamere na svoje imanje nadomak Novog Sada.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Natašina kuća u Čeneju

Dok se to ne desi, Bekvalčeva će boraviti u stanu svojih roditelja, a kako saznajemo, pevačica razmišlja o tome da po povratku na imanje angažuje obezbeđenje koje bi 24 sata brinulo da ona i njene ćerke Hana i Katja budu bezbedne.

- Nataša je doživela ozbiljan šok kada je u dnevnoj sobi svog doma ugledala nepoznatog muškarca sa cvećem u ruci, koji je najpre neopaženo ušao u njeno dvorište, zaobišao njenu majku Miru na ulazu, a potom ušetao u kuću. Uspela je da zadrži pribranost i reaguje na pravi način i da tako zaplaši i otera čoveka koji joj je upao u kuću - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je Bekvalčeva nakon incidenta rešila da više ništa ne prepušta slučaju.

- Tek kada se sve završilo, shvatila je šta je sve moglo da se dogodi i zbog toga ne želi da sedi skrštenih ruku i strepi od nepoznatog. Čim je dala izjavu u policiji, spakovala se i sa ćerkama se preselila u stan svojih roditelja, gde će biti do daljeg. Pozvala je agenciju koja se bavi ugradnjom alarma i sigurnosnih kamera, a razmišlja i o tome da angažuje obezbeđenje koje bi bilo uz nju i njene ćerke 24 sata - kaže naš izvor i dodaje da pevačica planira da se vrati u svoj dom tek kada ugradi kamere i nov alarmni sistem.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Nataša Bekvalac

- Nataša obožava svoju kuću u Čeneju jer je tamo našla mir i spokoj. Tamo je izolovana od gradske buke i može da gleda kako joj deca bezbrižno rastu. Ne želi da joj jedan incident pokvari ono što je godinama gradila i planira da se vrati u kuću tek kada budu ugrađeni alarm i sigurnosne kamere - priča izvor i objašnjava:

- Ona je sada dobro, iako je i dalje potresena, ali se trudi da njene ćerke to ne primete. Njeni tata Dragoljub i mama Mira, koja je tog dana bila sa njom u kući, pružaju joj veliku podršku i pomoć u ovim trenucima - završava izvor blizak pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading