Pao sam u nesvest: Bosanac prvi put otkrio šta mu se desilo na dan Šabanove sahrane!

Autor: Blic.rs

Zabava

04.05.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskrena ispovest Dragana Stojkovića o boravku u karantinu, zdravstvenim problemima, ali i o pokojnom Šabanu Šauliću.

RepublikaFoto: instagram.com/d.s.bosanac_official
Dragan Stojković Bosanac

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac trenutno vreme provodi u izolaciji sa svojom suprugom Dunjom i ćerkom Aleksandrom Džidžom. Kako je otkrio za „Express tabloid“ sve je u redu, dok njegova supruga ne počne da mumla.

- Sve je dobro dok Dunja ne počne sebi u bradu nešto da mumla, e onda se ja kao pas povučem negde u čošak i čekam dok joj to mumlanje ne prestane. Ili ja onako muški razdrljim košulju i kažem: „Šta je bilo!“, ali to sve sa moje strane traje samo jednu sekundu (smeh) – izjavio je Bosanac, a onda se osvrnuo na članove žirija „Zveda Granda“ sa kojima je otkrio da se čuje preko vajbera.

- Imamo mi tu neku našu grupu, pa jedni drugima šaljemo klipove, golo ovo, golo ono, i tako te neke naše interne šale, ko će napisati neku vulgarniju stvar. Pa, onda prelazimo na neke intelektualne stvari, po principu, šta je rekao Ivo Andrić. Uglavnom zezamo se, nije loše – kroz šalu je rekao Bosanac, a onda dodao da mu u žiriju najviše nedostaje pokojni Šaban Šaulić i da je strogoća ono što bi svaki član žirija trebao da ima u sebi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Dragan Stojković Bosanac

- Moram priznati, da otkad mi je otišao Šaban Šaulić, pokoj mu duši, a to je generacija bliska mojim godinama, jednostavno mi nešto nedostaje. U suštini mi nedostaje, volim da gledam svu tu decu, volim da ih kritikujem, hvalim. A, zašto ih volim kritikovati je zbog toga što sam i sam dosta kritika pretrpeo u životu kao svirač. Onaj ko je pametan, shvatiće šta hoću da kažem. Od svake kritike, a posebno one dobre dosta se nauči, a koga niko ne kritikuje, taj ništa i ne vredi.

Dragan Stojković Bosanac opisao je kako pamti pokojnog Šabana, ali i ističe da mu je žao što nije mogao da prisustvuje njegovoj sahrani.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

- Svako malo ga spomenem. I sada dok o njemu pričam knedla mi stoji u grlu. Iskreno mi je žao što nisam bio na njegovoj sahrani, jer sam imao srčanih problema, bio sam u Konjicu, pao sam u nesvest. Nažalost, tek kada izgubiš nekog svog, a ja mogu da kažem nekog svog, tek tada shvatiš koliko je vredeo. Ni nakon njegove smrti, njemu ne može niko prići ni na kilometar, ni na metar, kada je u pitanju pjevanje i glas, ali kao čovek. Bog uzima sve sebi što je najbolje, nije nam dao da mi obični smrtnici i dalje uživamo u njegovom glasu – zaključio je Bosanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading