Večeras spektakl na YOUBOX-u: Marija Šerifović uživo za ceo region!

Autor:

Zabava

03.05.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon samo dva dana, prva domaća muzička striming platforma YOUBOX, zauzela je prvo mestona svim IOS i Android listama muzičkih aplikacija u čitavom regionu, i ušla je u najboljih 150 aplikacija na globalnim listama ovih platformi.

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Šerifović

Desetine hiljada korisnika spremno je da večeras u 21h isprati do sada neviđenkoncert Marije Šerifović uživo sa stadiona Partizana, koja će sa publikom komunicirati isključivo preko poruka u okviru aplikacije.

- Karantin smo iskoristili da temeljno pripremimo sam koncept koncerta, koji će, po svemu sudeći, biti potpuno drugačiji. Pevaću kao da je 100 hiljada ljudi, a posebno me raduje što ću u sklopu same improvizovane scene imati i monitor koji će uživo emitovati sve poruke, a i muzičke želje - istakla je Marija.

Baza aplikacije se svakodnevno puni klipovima naših najpoznatijih izvođača, koji več broje na hiljade pregleda, a nakon spektakla koji će večeras prirediti Marija Šerifović, YOUBOX sprema nova iznenađenja do sada neviđena na ovim prostorima.

YOUBOX aplikacija već je dostupna svim vlasnicima IOS i Android smart uređaja na App store-u i Google play prodavnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading