(VIDEO) EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Jadranka Barjaktarović otkrila: JAKO SAM ZABRINUTA, MORAMO BITI JAKI!

Autor:

Zabava

02.05.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Barjaktarović kao i ostale estradne ličnosti u vreme pandemije svoje vreme provodi u karantinu. Oglasila se za naš portal i otkrila šta joj najviše nedostaje, koliko se pridržava mera Vlade i zbog čega je jako jako zabrinuta.

Foto: printscreen/instagram
Jadranka Barjaktarović

Naime, poznata pevačica je sa nama podelila detalje svog života u izolaciji,  apelovala na sve građane da budu disciplinovani i da se pridržavaju mera koje su nam propisane da ne bilo još više zaraženih.

- Ćao, veliki pozdrav za sve vas. Što se tiče karantina i kako ga provodim, dosta vremena provodim kod kuće i jako retko izlazim, ako mi nešto baš treba, naravno, odem, kupim, vratim se, kao vojnik sam pravi. Mogu da se pohvalim što se tiče discipline, ali negde mi je malo i trebalo sve ovo. Bez obzira na sve, jako jako sam zabrinuta do kada će sve ovo trajati jer već mi fali muzika, nastupi, publika, ali ipak smatram da sve ovo treba da prođe da bi se vratili svojim aktivnostima. Tada ćemo biti sigurni da ćemo biti zdravi što je najbitnije.

Na pitanje kako ova situacija utiče na njen posao, pevačica se složila da utiče pojednako loše kao i na ceo svet, s obzirom na to da je pandemija na globalnom nivou.

- Utiče generalno na ceo svet, na svačiji posao, ne samo na moj. Trenutno nemam ni rashode ni prihode, mogu da funkcionišem i živim, nije poenta kako je meni, moramo da gledamo situaciju na globalnom nivou, najbitnije da se svi potrudimo da budemo disciplinovani.

U prilozima ispod pogledajte detaljnije: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading