Đani progovorio iz kućnog pritvora: Prvi maj sam proveo u zatvoru!

Autor:

Zabava

03.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folk pevač Radiša Trajković Đani ove godine Praznik rada je proslavio sa najmilijima kod kuće u porodičnoj atmosferi. Budući da je u kućnom pritvoru i da je u zemlji na snazi vanredno stanje, pevač je otkrio da je do sada svaki Prvi maj provodio radno, a otkad je u kućnom pritvoru zbog nepoštovanja mera i potpunoj izolaciji zbog vanrednog stanja, život mu se promenio iz korena.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Đani

- Ranije sam za Prvi maj uglavnom pevao, najiskrenije da vam kažem. Uvek sam bio na nastupima, nikad kod kuće. Mislim da je ovo prvi put da Prvi maj slavim sa porodicom kod kuće, doduše u zatvoru. Ali šta da se radi, bitno je da smo svi na okupu. Tu su mi ćerka i mlađi sin. Sada smo prava porodica. Ako se ja nisam naradio u životu, nije niko. Nažalost, sve nam se ovako izdešavalo, ali bolje ovako nego nikako, iskreno - rekao je folker.

Đani je priznao da ga je ova situacija mnogo promenila, te da je shvatio da je bolje da se u životu imalo malo jer mnogo kvari čoveka.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Slađa i Đani

- Ja sam tokom svega ovoga što je zadesilo mene i moju porodicu shvatio da je bolje kada čovek ima manje, onda manje i troši. Ja to od srca kažem. Stvarno to mislim. Lepše se živi kad imaš manje. Ovako ceo život jurimo, više trošimo, prohtevi su veći. Sad kad sam u ovoj potpunoj izolaciji ja to vidim. Ne potrošimo ni 100 evra dnevno, ma 50 evra je dovoljno. Napuniš sebi frižider, svi smo tu, kuva se. A ovako bi bilo restorani gore, dole, đavo ti ne da mira. Ranije samo gledam kako mi neka majica fali, sve nešto nemaš, ljudi pobesne, i to je to.

Đani: Kada imaš manje, onda manje i trošiš. Sad nam je dovoljno 50 evra dnevno

Podsećamo da je Đani sa suprugom Slađom, sinom Milošem i snajkom Ninom uhapšen 3. aprila ove godine zbog nepoštovanja vanrednog stanja i kršenja policijskog časa.

Foto: instagram.com/official.djani

Prvi honorar sam zaradio na Kosovu!

Đani se prisetio i kako je izgledao početak njegove muzičke karijere, ali i kako je zaradio prvi honorar.

- Sećam se da sam prvi honorar zaradio na Kosovu. Tamo sam i počeo. Neko privatno veselje je bilo u pitanju. Tamo sam pevao na početku karijere po svadbama i ispraćajima u vojsku. Ja to kažem radni pevači, nije kao sada. Sve se promenilo, ništa više nije kao pre, a pre je bilo mnogo bolje - rekao je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading