Spremite se za spektakl! Lukas na Toxic TV peva uz podršku Snežane Đurišić!

Autor:

Zabava

30.04.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji pevač u regionu Aca Lukas već je pomerio granice muzike kada je spektakularnim koncertom na terasi razbio tišinu nad Beogradom a posredstvom Toxic TV i celim svetom, i na taj način uneo pozitivne emocije u milione domova pokazavši da i muzika pomaže u borbi protiv pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aca Lukas

Sada, on ide korak dalje.

Muzička zvezda prirediće novi spektakl, drugi tokom karantina i ovoga puta, kako je sam istakao, pevaće za svoju dušu, te će sve gledaoce očekivati prava muzička poslastica, a u svemu tome pomoći će mu i jedna od najboljih folk pevačica u istoriji Snežana Đurišić.

Folk diva prihvatila je poziv kolege da bude njegov specijalni gost na ovom jedinstvenom događaju gde će uz podršku najtraženijeg i najuspešnijeg orkestra na Balkanu u poslednjoj deceniji pod vođstvom Borka Radivojevića izvesti neke od najvećih hitova u istoriji domaće muzike ali i pesme koje su njima lično najdraže.
RepublikaFoto: Novak Đurović/Informer
Aca Lukas

Tako će svi gledaoci neponovljivog spektakla koji će ekskluzivno večeras od 21 sati moći da se prati u direktnom prenosu poći na pravo muzičko putovanje, i to na Toxic TV putem Mts IPTV platforme na poziciji 115, Supernove na poziciji 21, Go4you platforme kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na AppStore i Google Play servisima. 

Tokom večeri ispunjenje muzikom i zabavom moći će da uživaju u pesmama koje Aca Lukas i njegovi gosti zapevaju i naruče onda kada im je najlepše i kada se provode onako kako se i sam koncert zove - za svoju dušu.


A posle koncerta, Toxic TV i Arena Channels Group omogućili su korisnicima da putem aplikacije Arena Cloud nastave sa uživanjem gledajući najbolje domaće serije i filmove, Arena Sport kanale kao još mnogo kvalitetnog probranog televizijskog programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading