Nikola Rokvić 1. maj provodi sa Bojanom i decom kod kuće: Slavićemo život kad korona prođe!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

30.04.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić nesebično je svoju ljubav podelio sa komšijama kada je skoro 20 večeri neumorno zabavljao uplašene stanovnike blokova na Novom Beogradu, ali i ljude širom Srbije putem lajv prenosa na Instagram nalogu.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Nikola i Bojana

Pevačev stav da u vanrednoj situaciji izazvanoj KOVID-19 ne klone duhom i uveseli ljude vratio je mnogim porodicama veru da dobri ljudi i dalje postoje.

Nikola je za Srpski telegraf otkrio kako vreme provodi u vreme pandemije koronavirusa, kao i kako će provesti 1. maj u takvoj situaciji.

Zbog čega je došlo do pauze kada smo navikli da vas slušamo svake večeri kako pevate u dvorištu u prisustvu ćerke Leone, sina Simeona i supruge Bojane?

- Ja sam komšijama pevao svako veče, sigurno nekih dvadesetak večeri, tako da sam, eto, rešio da se malo odmorimo.

Šta vam najviše nedostaje?

- Najviše mi nedostaje ta sloboda, kretanje, trening, trčanje pored Save, sretanje s dragim ljudima, zagrljaji s prijateljima.

RepublikaFoto: Promo foto
Nikola Rokvić

 Da li 1. maj sa porodicom provodiš kod kuće ili volite da otputujete?

- Najviše volim da se okupim sa prijateljima i porodicom. Uvek smo bili tu u našem kraju pored Save, pravili piknik, uvek je tu i neki roštilj. Onda i društvo, muzika i dobra zabava. Tako je bilo svake godine. Naravno, ove će biti drugačije.

Šta za tebe znači Praznik rada? Da li voliš da radiš?

- Volim da radim, budem produktivan, da napredujem, volim da izlazim iz zone komfora. Mislim da je u tome jedini napredak, ali naravno, kao i svi, uživam u putovanjima.

Kako će izgledati ovaj 1. maj i sa kim ćeš ga proslaviti s obzirom na to da imamo zabranu kretanja tog dana?

- Provešću praznik u krugu porodice, kao i dosad. U svojoj bašti, srećom, imam malo dvorište, pa onda imamo neki osećaj da smo napolju.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Nikola Rokvić i Bojana Barović

Dokle se stiglo sa humanitarnom akcijom. Znamo da si se ozbiljno angažovao u prikupljanju pomoći da Sofija napravi prvi korak?

- Što se tiče Sofije i njene akcije, svi znate koliko je mnogo novca potrebno da se prikupi za njeno lečenje. Apelujem svakodnevno, a sada isto i vama kažem. Potrebno je poslati 797 na 3030 i da zajedno uradimo jednu dobru stvar i da pokažemo da su čuda moguća i da je moguće sakupiti toliki novac. Divim se Sofijinim roditeljima, koji se junački bore i svom dušom sam uz njih, a naravno i uz sve druge roditelje čija deca imaju zdravstvene probleme.

I za kraj, šta je ono što ćete prvo uraditi kada se proglasi kraj pandemije koronavirusa?

- Verujem da ću samo da pevam i da se radujem, da slavim život sa prijateljima, porodicom i mojim dragim komšijama.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Otac mi je u punoj formi

Kako su tvoji roditelji? Kako Marinko podnosi karantin s obzirom na to da on ima 66 godina, pa je, samim tim, u rizičnoj grupi?

- Marinko je odlično. Ima dvorište, pa može da trenira, a to mu dosta znači. Sa majkom je kod kuće, njih dvoje bukvalno uživaju. Mogu reći da mi je otac u punoj formi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading