OTKRIVAMO TAJNU poznate voditeljke: Evo kako je Jovana Jeremić postala TV lice i ko joj je pomogao da uđe u medijske vode!

Autor:

Zabava

29.04.2020

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka "Hepi" televizije Jovana Jeremić svakako je neko ko poslednjih par godina privlači veliku pažnju javnosti, što zbog svog fizičkog izgleda, elokventnosti koju poseduje ali i britkog jezika.

RepublikaFoto: instagram.com/jovana_jeremic_official
Jovana Jeremić

Naime, usled pandemije koronavirusa koji hara celim svetom mnogi ljudi su primorani da provode vreme u kućnom karantinu. 

Jovana je bila ljubazna da sa čitaocima "Republike" podeli svoje izolacijske dane, ali i da da poneki dobar savet kako na što kvalitetniji i lepši način utrošiti vreme do prestanka vanrednog stanja i povratka na radne zadatke.

Ona nam je rekla da svakog vikenda radi i vodi jutarnji program na televiziji "Hepi" i pored toga što je veoma posvećena svom poslu, voditeljka dosta vremena provodi i sa ćerkicom Leom i suprugom Vojislavom.

- U celom mom kreativnom haosu u kojem se nalazim odakle uređujem "Vikend jutro" na Hepiju, okružena sam svakodnevno novinama i tabletom u kome pišem tekstove i najave za emisiju u vreme karantina ali i inače. Vama svima želim da izdržite još malo, ide "Prvi maj" pa posle toga i "Đurđevdan", treba da se solidarišemo i ostanemo kod kuće, da baš sada kada je kraj karantina ne dozvolimo da izlazimo napolje. Čitajte dobre knjige, kvalitetne novine to vam je moj predlog. Pišite, ja kada sam nervozna volim da pišem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

O njenom privatnom životu se malo toga zna, osim onda kada ona ne odluči da otkrije neki interesantan detalj i podeli poneku dogodovštinu sa ljudima koji prate njen lik i delo. Pa je tako samo sada za naš portal ispričala jednu interesantnu priču kako je odlučila da se bavi javnim poslom, i da je stari televizor u njenom stanu odigrao bitnu ulogu u ostvarivanju njenih ciljeva ka medijskom nebu. 

- Nije stvar u tome da ne može da se kupi plazma već da se ima nešto što drugi nemaju. Ovaj televizor za mene ima veliku vrednost, to je televizor moje pokojne babe Borke na kome sam ja najiskrenije gledala prve emisije poznatih voditeljki i ugledala se na njih.  Rekla sam da ću ceo život šta god postala u životu gde god budem živela, nositi televizor moje babe sa sobom. On je moja talija, gledala sam i maštala šta želim da postanem u životu i hvala bogu uslišili su mi moje molitve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andrej

29.04.2020 19:20

Iskompleksirana seljančura sa Ljiga, udata za "političara" Vojislava Miloševića, koji je vara ali ona mu prašta zbog para ali zato fatalno MRZI MUŠKARCE. Misli (teši se) da je najlepša i najpametnija (miniaturna) žena sveta, na veliku žalost!

Odgovori 15 2