GOVORILI SU DA JE TEA LJUBAVNICA POKOJNOG ŠABANA, a sada se ona oglasila i otkrila sve!

Autor: Alo

Zabava

27.04.2020

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladu pevačicu Tea Tairović se prozivali da mu je ljubavnica, sada se oglasila i priznala da joj je legendarni Šaban Šaulić promenio život.

RepublikaFoto: instagram.com
Tea i Šaban

 Oni su 2017. godine snimili duetsku pesmu ''Otkad tebe znam'' koja je u javnosti izazvala komentare kako je Tea nova Šabanova ljubavnica, kako je zamenila Cucu i slično.

Pesma je postala veliki hit, a oboje su demantovali da među njima ima nečega više od saradnje i prijateljstva. Tea priznaje da je Šabanu zahvalna na svemu jer joj je on bio talija na početku karijere:

- Pesma sa Šabanom Šaulićem mi je promenila život. Ja sam jedna od retkih pevačica koja je uspela sa snimi duet sa njim. Tu pesmu svi na mojim nastupima pevaju horski. Ima da ostane za sva vremena, pevači sanjaju o takvoj pesmi u karijeri, ja je imam. Užasavala sam se od priča da sam imala nešto sa njim, ne znam koji mozak je mogao takvu priču da iskonstruiše. Jedino što sam imala bilo je veliko poštovanje i pesma koja je ostala da bude moja lična karta - rekla nam je atraktivna Tea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

28.04.2020 09:11

A putovali zajedno na nastupe?