Lukas progovorio o kolegama: Amar Gile ima šifru kao i ja!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

27.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas u uključenju uživo na svom Instagram profilu otkrio je javnosti do sada nepoznate informacije o odnosu sa Amar Giletom i Milicom Pavlović. Pobednika "Zvezda Granda" iz 2016. godine Amara okarakterisao je kao veoma talentovanog i specifičnog, te ga je zatim i opisao.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aca Lukas

Doduše, ima istu šifru kao ja, isto smo iskreni i tako u nekom svom svetu. Ima jak vokal, prodire u srž ljudi, mislim da je zbog toga i dopreo do publike, a znam da ga mnogo ljudi voli, kao i ja. Njegovo vreme tek dolazi - opisao ga je na osnovu poznanstva u kojem je brzo stekao poverenje u njega, te se dotakao teme omiljenih koleginica na estradi.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/amargileofficial
Amar Gile

- Mnogo je dobre dece, novih talenata koji se pojavljuju u svetu šou-biznisa, ali meni je nekako omiljena koleginica Milica Pavlović! Milicu sam zapazio još dok se takmičila i rekao sam da ima neopisivo jaku energiju, koja meni prija. Mala je pozitivna i dobra osoba. I dalje to mislim, sad sam samo još uvereniji u to jer smo sarađivali na snimanju duetske pesme "Kidaš me", ona je bukvalno sve organizovala od početka do kraja, ja sam samo došao. Mnogo se trudi, vredna je, a povrh svega je jako dobar prijatelji. Ma za nju samo reči hvale - iskren je bio Lukas.

Milica Pavlović sam zapazio još na početku, ima energiju koja meni prija

Možda se oženim i četvrti put

Kako je neizostavna tema privatni život našeg folkera, na pitanje voditelja da li planira da se oženi četvrti put Aca je odgovorio:


- Nisam ja neki primer za ostvarenog u ljubavnim vezama. Moje najveće bogatstvo su moja deca. Ne bih baš voleo da se ženim u pedesetim godinama, ali ko zna, možda se zaljubim i oženim. Moje veze su trajale kao jogurt. U životu ništa ne možeš da planiraš, samo radiš kako te osećaj vodi i tu nema kalkulacija ili kontrolisanja emocija. Lukas ni ovog puta nije krio da bi voleo da mu se dogodi još neka ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading