Otkriveno: Evo čime se bavila Jovana Joksimović pre nego što je postala voditeljka!

Autor: Blic.rs

Zabava

25.04.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li biste ikada ovo pretpostavili?

RepublikaFoto: dailymotion.com
Jovana Joksimović

Malo je poznato da je voditeljka tri godine zaredom proglašavana za najbolju mladu rukometašicu Srbije.

Voditeljka Jovana Joksimović danas proslavlja 39. rođendan, a kroz svoju karijeru može da se pohvali mnogim uspesima koji je čine jednim od najprepoznatljivijih TV lica u Srbiji. Ipak, malo je poznato da je voditeljka tri godine zaredom proglašavana za najbolju mladu rukometašicu Srbije.

Kada je u jednom intervjuu otkrila da je bila strastvena rukometašica, Jovana je iznenadila mnoge.

RepublikaFoto: printscreen
Jovana Joksimović

- Rukomet sam trenirala osam godina. Kada su sve devojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet, moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to dopalo. Tada smo vodile život pravih sportista - pripreme dva meseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim - Radnički. Tada sam imala deset kilograma više nego sada, tako da je bilo normalno da treniram neki sport, neženstven. Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje nekoliko godina, prestala sam da treniram - rekla je jednom prilikom Jovana.

Karijeru je posle Radničkog "nastavila" na BK TV, zatim na RTS, da bi usledili transferi na TV Pink i konačno TV Prva gde radi i danas. Jovana je nedavno otkrila i da je upravo njen suprug Željko Joksimović sudelovao da pređe sa RTS na komercijalnu televiziju.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Željko i Jovana

- Ja nikad ne bih prešla na "Pink" da nije bilo Željka. Ja sam onaj tip koji bi mogao da sedi u državnoj firmi ceo život i da ne mrdam nigde, imam svoju platu, niko me ne dira. On je bio taj koji mi je rekao moraš da budeš hrabra, ajde sada moraš da napraviš korak, gde sam ja samo rekla ali neću uspeti. On mi je samo rekao: "Ti da ne uspeš? Pa ti ceš uspeti 100 odsto!". Tako da on ima veliku zaslugu u tome. Isto tako me je gurnuo na "Prvu", par godina posle - kroz osmeh je nedavno otkrila Jovana i dodala da joj je uvek simpatično kad čuje da u njenom braku zapravo ona "nosi pantalone":

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading