ZAIGRALI SE U KARANTINU! Stiže prinova u porodici fudbalera: Ana KRIJE da je ponovo TRUDNA!

Autor: Milica Veljković

Zabava

24.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Predrag Rajković zbog poslovnog angažmana našeg golmana tokom pandemije koronavirusa vreme provode u Francuskoj, gde igra za FK Rems u istoimenom gradu. Međutim, kako su svi treninzi i klupske obaveze otkazani, fudbaler uživa sa porodicom kod kuće, a kako Srpski telegraf saznaje, Rajkovićeva je ponovo u drugom stanju.

RepublikaFoto: instagram.com/cakic__ana
Ana i Predrag

Naime, ona trudnoću krije od javnosti iako je već u petom mesecu. Solidarišući se sa novonastalom situacijom usled pandemije, ona ne želi da priča o bebi sve dok ne izađemo iz rizika izazvanog KOVID-19.

Kako je izvor blizak porodici Rajković otkrio za naš list, Ana je samo najbližim prijateljima rekla da očekuju prinovu.

- Ana je na početku krila trudnoću jer veruje u ono da do trećeg meseca ne treba da se kaže za bebu, dok ne bude sigurna da je sa plodom sve u redu, kako to već standardno ide. Međutim, kada je već prošao taj period i bilo vreme da se pohvali, nastupila je pandemija koronavirusa i ona je zbog svega što se dešava odlučila da ne priča o tome u javnosti. Peđina žena se odmara u kućnom karantinu, a ima i posebnu negu zbog blagoslovenog stanja. Izbegava bilo kakve fizičke napore, a Predrag je tu da joj priskoči u pomoć u svakom trenutku. Stomak je počeo da raste, ali neprimetno, tako da to Ani dozvoljava da ga i dalje vešto krije garderobom - rekao je izvor blizak porodici Rajković, pa dodao:

 Zbog pandemije koronavirusa Ana je odlučila da ne priča o trudnoći u javnosti, pa je stomak vešto krila

RepublikaFoto: instagram.com/rajkovic__ana

- Iako je rekla samo najbližim prijateljima za novost, oni iz poštovanja drže u strogoj tajnosti, a s druge strane, u potpunosti ih podržavaju u odluci da još neko vreme ne govore javno o tome. Pošto je Ana jako brižna osoba, pa u trenutku kada mnogi ostaju bez svojih voljenih, ne želi da bude prst u oku bilo kome svojom pričom da je presrećna jer je beba na putu. Relja joj svakodnevno izmami osmeh, oni su stvarno jedna porodica koja se mnogo voli, pa i ne čudi da su se tako brzo odlučili za još jednog člana.

Podsetimo, Ana i Predrag dobili su sina Relju 24. jula prošle godine, a poznatom paru nije mnogo trebalo da se odluči za još jedno dete. Mlada mama porodila se u Beogradu, a da li će to biti slučaj i ovog puta, ostaje da vidimo.

Opljačkani u Francuskoj

Pre samo nešto više od dva meseca Rajkovići su doživeli neprijatnost kada su im se lopovi ušunjali u kuću i opljačkali ih. Ana je tada slučajno sišla sa sprata i zatekla na delu pljačkaše koji su počeli da beže, a Predrag je brzo reagovao i pozvao policiju. Slučaj su preuzeli nadležni organi, a prema nekim procenama, šteta se meri sumom od oko 100.000 evra.

- Istina je da se to dogodilo, da smo opljačkani. Policija radi svoj posao i ja verujem da će pronaći počinioce. Ja sam istraumirana - rekla je tada za medije Ana.

Čokoladne zeke za malog Relju za Vaskrs

Iako je u drugom stanju, Ana nije razmažena trudnica, pa svaki tenutak koristi da svom sinu Relji izmami osmeh na lice. Ona je ofarbala jaja, a Peđa kupio čokoladne zeke i razne figurice da mališanu ovaj praznik učine nezaboravnim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading