BLAMAŽA GODINE: Severina tražila i dobila minimalac od 433 evra od države, a vozi novi BMW 7 od 100.000 evra!

Autor: 24sata.hr

Zabava

23.04.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslodavci će za mart dobiti, ili su već dobili, 3.250 kuna (433 evra) za svakog prijavljenog radnika. Nije poznato je li još koja estradna zvezda osim Severine potražila novčanu pomoć.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina Kojić

U ponedeljak bi se trebala objaviti lista firmi koje su tražile isplatu minimalca. Konačna lista broji 87.000 firmi, obrtnika i samostalnih profesija za približno 470.000 zaposlenih. Kako saznaje Večernji list, na popisu se nalazi i Severina (48), koja se vodi kao samostalna profesija.

Pevačici je prihod pao za više od 20 posto. Tražila je pomoć države za isplatu plate i zadovoljila osnovni uslov za državnu potporu. 

Nije poznato je li još koja estradna zvezda potražila novčanu pomoć, ali Hrvatska ima oko 20.000 ljudi koji su se registrovali kao porezni obveznici u samostalnim profesijama pa ta mogućnost nije isključena. 

Poslodavci će za mart dobiti, ili su već dobili, 3.250 kuna (433 evra) za svakog prijavljenog radnika. Nakon zaključenja liste za mart, stiglo je još 5.000 novih zahteva onih koji se u tu meru uključuju od aprila, kad se pomoć povećava na 4.000 kuna (530 evra), uvećano za doprinose. 

Podsetimo, Seve u svom voznom parku ima BMW serije 7 koji košta neverovatnih 100.000 evra a sa druge strane traži novčanu pomoć od države.

Ova moćna mašina je samo za one sa dubokim džepom a ne za nekoga ko poput Severine dobija novčanu pomoć od države. Nameće se pitanje šta pevačica želi ovim da postigne? Napravi od sebe žrtvu dok se vozi u ovom luksuznom automobilu?

BMW-ova zver od automobila

Serija 7 je BMW-ov vodeći automobil i dostupna je samo u obliku limuzine. Tradicionalno uvodi tehnologije i teme za dizajn eksterijera pre nego što se spuste na druge modele BMV-A.
Serija 7 je trenutno u u svojoj šestoj generaciji (G-11/G-12). To je prva automobilska linija BMW Grupe koja se zasniva na modularnoj OKL platformi (Oberklasse, nemački - luksuzna klasa).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suri

24.04.2020 09:53

Jel' trazila od drzave Srbije ili d svoje drzave Hrvatske, ako je trazila od srbije onda smo u problemu, a ako je trazila od Hrvatske sta mi imamo sa ti i sta to nas briga?

kiza

06.05.2020 16:31

Pa šta će stipsa uvek ostaje stipsa. Samo ipak je suviše mala cifra za blamažu. Izgleda da je pala na niske grane