(FOTO) Svirepo je likvidiran, a njegovo ubistvo nikada nije razjašnjeno: Oglasila se ćerka Zorana Šijana potresnom porukom!

Autor:

Zabava

23.04.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Šijan, ćerka pevačice Goce Božinovske i kik-boksera Zorana Šijana, oglasila se danas na Instagramu fotografijom na kojoj su njen otac, ona i njen brat Mirko Šijan.

RepublikaFoto: instagram.com/mirkosijan
Goca i Šijan

Ova slika nastala je mnogo pre nego što je Zoran Šijan ubijen, a na današnji dan napunio bi 56 godina. Pored fotografije, Zorana je podelila i poruku, tačnije stihove pesme "Uspavanka za dečaka" Đorđa Balaševića.

- Pričaće ti jednom svašta, boljima se teško prašta. Pile moje, pače moje malo... Silni miševi u boci javiće se k'o svedoci pustolovnog traganja za Gralom. Ne znam više, Bože prosti, da l' da strepim il' da stremim, da to breme posebnosti i na tebe nakalemim... Ako nije kasno veće - glase stihovi koje je Zorana podelila.

Podsetimo, bivši reprezentativac u kik-boksu Zoran Šijan ubijen je u 35. godini života, u centru Beograda, i njegovo ubistvo je ostalo nerešeno.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading