Iz samoizolacije otišao u prodavnicu igračaka: David konačno zagrlio ćerku!

Autor:

Zabava

23.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Đorđe David video je svoju jedinicu ćerku Stašu posle više od mesec dana, koliko je trajalo njegovo bolničko lečenje od koronavirusa, a potom i neophodna samoizolacija. Roker je u više navrata isticao da mu petogodišnja ćerka Staša najviše nedostaje i da mu teško pada odvojenost od nje, pa je, čim mu je istekao obavezni karantin, prvo otišao nju da vidi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Đorđe David

- Danas smo Staša i ja imali specijalan dan! Hvala ti, bože - napisao je David na Instagramu, gde je i objavio da je 23. marta zaražen opasnim virusom. Đorđe je zatim objavio i fotografiju crteža koji mu je posvetila malena naslednica iz njegove dugogodišnje vanbračne veze. Staša je nacrtala tatu sa raširenim rukama, spremnim da je čvrsto stegnu.

Posle emotivnog susreta sa ćerkom, pa i poneke suze radosnice, Đorđe je ćerku odveo u prodavnicu igračaka i kupio joj sve što želi.

- Gotova i samoizolacija. Ona je danas izrazila želju da "opljačkamo" radnju sa igračkama. Naravno, njena želja meni zadatak. I bi orobljavanje prodavnice - opisao je Đorđe na Instagramu kako je ćerku učinio radosnom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading