Kristijan Golubović isprozivao reditelja i glumce serije "Južni vetar": Biković i Radonjić su mlakonje!

Autor:

Zabava

23.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji srpski osuđenik i bivši rijaliti-učesnik, a verovatno i budući Kristijan Kiki Golubović ostavio je u čudu gledaoce emisije voditelja Ognjena Amidžića jer je bukvalno u svakoj rečenici otkrivao sve što mu je bilo na duši tokom služenja robije. Očigledno besan što se u medijima pojavila informacija da je iz zatvorske ćelije molio reditelja Miloša Avramovića za ulogu u nastavku serije "Južni vetar", Kristijan je žestoko isprozivao reditelja i glumce, izvrgnuvši ruglu njihov talenat, ali i fizički izgled.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

- Obožavam Bikovića, ali on je za romantične filmove, ne može lepuškasti muškarčić da glumi kriminalca. Kao i onaj sa bradom, Radonjić, on je slaba karika, a zgranuo se kad me je video u Zabeli dok sam bacao fore preko prozora. Prepao se ili iznenadio, ko zna, ali rekao sam mu da se opusti. Da se bar ošišao na opasno... Ovako su mnogo mlaki. Mislili su na viku da budu opasni, ali ne ide to tako. Reditelj je morao bolje da se spremi, da, na primer, angažuje poznavaoce crne hronike. Timotijević mi je oduvek imao šiptarsku facu, odličan je bio u "Besi", ali ovde ne - rekao je Kristijan uz kritiku, krajnje neočekivanu od njega, da serija "Južni vetar" loše utiče na mlade naraštaje.

RepublikaFoto: Promo foto
Biković i Radonjić

Golubovićeva želja da se ostvari kao glumac u krimi-seriji ili filmu i više je nego očigledna.

- Četrdesetak godina to je moj način života, možda pogrešan, ali bio sam najbolji u toj branši (u kriminalu, prim. aut.) i zar ja treba da molim za nekakvu ulogu? Ja nisam jadnik da molim. U mojoj sobi, broj 22, snimala se serija" Južni vetar" jer je valjda tako Biković tražio zato što se zna da su moje sobe uvek najčistije i najurednije, sve je markirano i tip-top. Glasim za večito najboljeg i najpedantnijeg zatvorenika što se tiče higijene - ponosno je istakao Golubović.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Miloš Timotijević

U toku emisije poznati bivši robijaš je ispričao da je skoro pola života, odnosno punih 20 godina, proveo iza rešetaka, kao i da mu je život lep i kada nije na slobodi.

- Crtam, slikam, pišem pisma, čitam knjige i držim treninge, tako da je u zatvoru meni lepo. S jednim našim čovekom sam se dogovorio da uskoro izlažem u muzeju Nikole Tesle na Nijagarinim vodopadima dela koja sam uradio namenski. Mojih 25 crteža će biti na jednom zidu, a nije mi cilj da zaradim, nego da predstavljam Srbiju u svetu. Inače, nacrtao sam i naslikao 6.000 radova, koje držim uredno po fasciklama - rekao je Kristijan.

Kristijan: Mogli bi filmovi da se snime o onome što sam radio, i to pravi, a ne ove boze koje gledamo

Bez zadrške, kao i uvek, Kristijan je pričao o svojim kriminalnim radnjama i otkrio da je najveći iznos ukrao iz jedne banke u Nemačkoj.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

- Što da ne uzmemo iz banke, ne krademo sirotinji. Mogli bi brojni filmovi da se snime o onome šta sam radio, i to pravi, ne ove boze koje gledamo. Jednom sam iz sefa banke odneo pet miliona i 400.000 maraka. To smo kasnije čuli na vestima jer ni sami nismo mogli da znamo koliko smo uzeli jer su mi pare tokom bežanije ispadale na sve strane. Tada sam se slikao na novčanicama kako ležim go, a verovatno bi hejteri bili u stanju da kažu da to nije prava lova i da se foliram - u svom stilu je ispričao Golubović.

Biković je tražio da u mojoj sobi broj 22 snima jer je čuo da sam najpedantniji, rekao je Golubović

Inače, Kristijan je prošle nedelje izašao iz zatvora nakon što je odležao osmogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima u okviru organizovane kriminalne grupe.

Foto: youtube.com

Bio sam u vezi sa Ksenijom Pajčin

Kristijan je u emisiji otkrio da je voleo tragično preminulu pevačicu Kseniju Pajčin, kao i da su bili u ljubavnoj vezi.

- To nije bio seks, mi smo se zaljubili. Posle mog razvoda 2004. godine Ksenija je bila kod mene kući. Jurili smo se kolima po Beogradu, đuskali zajedno po klubovima i imali omiljeno mesto u Ulici Strahinjića Bana - ispričao je Kristijan.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija se prepala od Kristijana

Gošća "Amidži šoua" starleta Stanija Dobrojević nije znala da će u studio stići i Kristijan Golubović jer je voditelj želeo da je iznenadi susretom posle skoro pet godina. Kristijan je Staniji poljubio ruku iako su bili u ratu posle "Farme 6", na kojoj su bili izuzetno bliski, gde su čak razmenjivali i nežnosti.

Kad ih je Ognjen upitao u kakvim su odnosima, Stanija je vidno uznemirena izgovorila:

- On je moj bivši prijatelj. Nismo se videli četiri, pet godina, ali okej smo.

Vrlo brzo starleta je uzela Ognjenovu ruku i stavila je na grudi uz reči: "Vidiš koliko mi srce lupa."

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija se izoperisala, ne liči na sebe

Dobrojevićeva je u emisiju došla u kombinezonu od crnog tila, ispod kojeg je nosila samo crni veš, tako da je pokazala obline u punom sjaju, prvenstveno zadnjicu, kojom se najviše i ponosi. Međutim, najjači utisak gledalaca je promena Stanijinog lika jer je po ugledu na svoje ljute konkurentkinje Anu Korać i druge starlete iskosila oči, uz vidno popunjene obraze i jagodice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading