TREBA DA TE ZATRPATI DA LAGANO UMIREŠ! Saška Karan dobija jezive pretnje: Pevačicu hoće da LINČUJU!

Autor:

Zabava

21.04.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan pokazala je putem društvene mreže Instagram kako uživa u prirodi i van gradske vreve, ne sluteći da će ubrzo postati meta oprečnih komentara i jezivih pretnji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Saška Karan

Sudeći po razmenjenim rečima, ona nije želela da ostane dužna nekome ko podržava sve one koji nju nikako ne podržavaju, pa je usledila rafalna paljba usred odeljka za komentare uz objavljenu fotografiju.

"Dabogda se nikada ne vratila u Beograd, tebi je mesto na planini sa čobanima. Ti nisi među ljude da živiš. Tebe treba u pećinu zatrpati i lagano tamo da umreš. Nabijem te na ku*ac ovaj če*nički", pisalo je u komentaru, posle kojeg je ona pokazala svoje zube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POZDRAV ZA SVE

A post shared by SASKA KARAN GAZIVODA-PRAVDA (@saskakarangazivoda) on Apr 10, 2020 at 11:43am PDT

- Je*em ti majku i oca i svu familiju, ološu jedan. Je*abala te Luna i Anabela, i svi ti ološi koje podržavaš. Naći ću te konjino matora, pa ću ti je*ati majku i sve po spisku - zagrmela je ona, a u njenu odbranu skočili su joj mnogi fanovi.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

22.04.2020 07:49

Igrala je lošeg igrača bez skrupula. To su posledice. Džaba se pravda da ona nije takva.