"PROSTAKUŠA": Godinama se pričalo o njihovom sukobu, a nakon snimka Slavice Ćukteraš, jasno je šta misli o Tanji Savić!

Autor:

Zabava

21.04.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš upoznale su se 2004. godine tokom prve sezone "Zvezda Granda" u kojoj su zajedno učestvovale i bile nerazdvojne drugarice. Međutim, nakon dve godine prijateljstva usledila je svađa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tanja i Slavica

Tanja i Slavica 2006. prekinule su svaki kontakt, a dugo se nagađalo šta je razlog zbog kog je njihovo prijateljstvo puklo.

Kako se navodi, Tanja se naljutila na Slavicu jer se nabacivala njenom tadašnjem dečku. Njih dve to nikada nisu želele javno da komentarišu, ali su navodile da do pomirenja neće doći.

Ipak, 2013, nakon sedam godina, pevačice su uspele da izglade odnose. Slavica je čestitala Tanji rođenje drugog deteta, a kada se Tanja vratila iz Australije u Srbiju videle su se i zajedno gostovale u jednoj od "Grandovih" emisija.

RepublikaFoto: e-stock/A. NALBANTJAN

Kako su svojevremeno otkrile već dugo razmišljaju da snime duet, ali čekaju pravu pesmu, te do saradnje još nije došlo.

Ćukterašova svakodnevno izbacuje klipove na popularnoj mreži Tik tok, a ovoga puta za svoju izvedbu je odabrala pesmu bivše drugarice "Prostakuša". Očito da u ovoj priči nema gorčine ili je oduševljenje pesmom, jednostavno, preveliko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading