Aca Lukas brutalno začepio usta Ivanoviću i Kesiću!

Autor:

Zabava

18.04.2020

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas žestoko je odgovorio televiziji N1 i portalu Nova S posle njihovih najava da će, posle pisanja "Srpskog telegrafa", Ivan Ivanović i Zoran Kesić podneti tužbe u vezi teksta objavljenog u našim novinama, a u kojem pevač govori i o pomenutim voditeljima.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

Lukasov odgovor na ovaj potez, prenosimo u celosti:

"Ako je moje figurativno obraćanje dvojici voditelja vaše televizije, i to sa razlogom, okarakterisano kao pretnja smrću, i tražite da reaguju nadležni organi, (što ću sa zadovoljstvom prihvatiti), kakvi organi treba da reaguju kada vaši voditelji (uključujući i ovu dvojicu), kada vaši gosti, i gomila učesnika vaših emisija konstantno pozivaju narod na gradjansku neposlušnost, i nepoštovanje odredbi koje je propisala legitimna vlada ove zemlje u konsultaciji sa najeminentnijim stručnjacima u oblasti epidemije koja trenutno hara celim svetom!

Koji su nadležni organi koje ćete pozvati da reaguju u vašem slučaju, tačnije u konstantnom ponavljanju vašeg slučaja! Ili vi stvarno mislite da je ovaj narod toliko glup! Jedva čekam da se sretnemo na sudu, a budite sigurni ako je vlast prema vama bila blagonaklona, pa niste dirani zbog vašeg konstantnog kršenja zakona, ja nisam! Budite sigurni da ćemo imati više susretanja na sudu! Treba da vas bude sramota i vas i vaše voditelje a bogami i goste!!! Sa velikim nepoštovanjem prema vama Aca Lukas!!!!".

 

 

Foto: youtube.com/printscreen
Zoran Kesić i Ivan Ivanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
L53

18.04.2020 19:55

Dva iskompleksirana jada od coveka ako se uopste mogu nazivati ljudima... Aco bre ne trosi se na njih dvoicu...oni su ti kao one naj jeftinije dama ispod mosta..

Odgovori 22 30
Rimtutituki

19.04.2020 11:54

L53 А ti si najnepismeniji ili naj nepismeniji kada spominješ njih dvojicu ili dvoicu? Mada imaš malo problema i sa upotrebom muškog i ženskog roda (naj jeftinije dama). Zato zemljače prvo na kurs pismenosti pa onda piši komentare.

Odgovori 13 5