(VIDEO) Goca Lazarević: Pevačica sama dočekuje Vaskrs: Slavim radost života!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

18.04.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazarević (66) veselo dočekuje najradosniji hrišćanski praznik, pa iako su nastupila teška vremena zbog pandemije, ona nije odustala od sprskih običaja, farbanja jaja i pozitivnog stava prema životu.

Foto: Republika.rs
Goca Lazarević

- Vaskrs je za mene najznačajniji praznik, jer Vaskrsom slavim radost života! A ove godine i posebno u ovim uslovima još više, jer sam svesnija da su zdravlje i sloboda najveće vrednosti čoveka - počela je pevačica koja nije skidala osmeh sa lica.

U njenom domu šarena jaja već su na stolu, pa iako praznik dočekuje sama duboko veruje da ćemo pošast koja nas je zadesila uskoro pobediti. Lazarevićeva skoro svakodnevno sprema hranu za ćerku i sina koji imaju svoje porodice, a onda im sve predaje na kapiji, kako ne bi došlo do kontakata.

RepublikaFoto: Republika.rs
Goca Lazarević

- Moji sin i ćerka mi u košaricama donesu sirovine za pripremu hrane, i ja njima dajem gotov proizod. Tako vršimo razmenu na kapiji, bez kontakta. Mi svi blizu živimo, i tako se pomažemo – rekla je Goca.

A evo kako je Goca Lazarević svim pravoslavnim vernicima i čitaocima Srpskog telegrafa čestitala Vaskrs:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading