TRUDILA SAM SE DA POSTANEM BOLJA OSOBA: Ceca PRVI PUT progovorila o danima iz kućnog zatvora i kako je prevazišla RUŽAN period!

Autor: informer

Zabava

17.04.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović kaže da je oduvek bila pobožna, ali priznaje da se posebno posvetila Bogu 2011. godine dok se nalazila u kućnom pritvoru.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ceca Ražnatović

- Tada sam počela da čitam Bibliju i još jasnije osetila blagodeti koje vera pruža. Postepeno sam popravljala sebe, trudila sam se svakog dana da budem bolja osoba. Počela sam i redovno da postim tokom sva četiri velika posta: Božićnog, Petrovskog, Gospojinskog i Vaskršnjeg - otkriva Ceca i dodaje da se posebno raduje Vaskrsu:

- Sin Božiji Isus Hrist dao je živote za sve nas i dan kada slavimo njegovo vaskrsnuće u meni budi najlepša osećanja. Poštujem Isusovu žrtvu, cenim ljubav koju je osećao prema svakom čoveku i najmanje što mogu da uradim da mu se odužim jeste da poštujem njegove savete i načela. Živim po njima i to mi ne pada teško. Vera u Boga mi je davala snagu kada padnem, a tako je i danas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading