Pevačica IZNENADILA! Emina Jahović bez dlake na jeziku iskomentarisala izgled Ane Nikolić pa promenila temu!

Autor: Blic

Zabava

14.04.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi imali sumnje, Emina Jahović je sve iznenadila kada je objavila snimke na kojima sprema različita jela, a kako kaže za “Blic”, za nju je kuvanje najbolji odmor.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović ostala je u dobrim odnosima sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, a iako su često u kontaktu zbog dece Javuza i Jamana, ona tvrdi da šanse da se ljubav obnovi ne postoje.

Pevačica se trenutno nalazi u Turskoj, a kako je situacija takva, trudi se da što više vremena provodi sa decom i da usavrši kuvanje koje obožava, iako mnogi u to nisu mogli da poveruju. Njoj uopšte ne pada teško da kuva po ceo dan za njene naslednike.

- Ovih dana baš usavršavam kuvanje. Meni je vreme u životu jako važno i imam osećaj za njega, pa ga ni u karantinu ne gubim. Tako da meditiranje kroz kuvanje je za mene najbolji odmor, a i imam dva dečaka koji već uče i upoznaju različite svetske kuhinje i uz to uživaju u specijalitetima - otkriva Jahovićeva.

Sa druge strane, na njenom Instagram nalogu vidimo da je srećna što tokom izolacije ima više vremena za sinove.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina i Mustafa

- Žao mi je što prolazimo kroz ovo i što njih dvojica i sva ostala deca moraju da se suoče sa ovakvim istorijskim momentom, ali u isto vreme, čini mi se, da nikad nismo bili bliži. Nije im dosadno, dosta su kreativni i mene iznenade koliko znaju da iskoriste vreme posle onlajn škole - priča nam lepa Novopazarka.

Iako mediji spekulišu da može doći do pomirenje između Emine Jahović i Mustafe Sandala, pevačica ističe da su oni u kontaktu isključivo zbog dece.

- Naš odnos trenutno je odličan, pun razumevanja i poštovanja. Ljubav prema deci je pobedila. Nažalost, ne postoji šansa da se pomirimo - ističe Emina.

Emina sa decom od početka vanrednog stanja u Turskoj provodi vreme u njihovom domu u Istanbulu, a mi smo je pitali da li ih posećuje Sandal.

- Deca su i kod mene i kod Mustafe po rasporedu, tako da ne dolazi - rekla nam je Emina i tako otkrila

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

da se podjednako staraju o njihovim naslednicima.

Emina Jahović nedavno je izjavila da je ljubav trenutno ne zanima i da je fokusirana na svoje poslove. Ona stiže i da piše pesme za svoje kolege, te je tako napisala izuzetno emotivan tekst za novu pesmu Ane Nikolić “Ženo”.

- Ana me je inspirisala da napišem takav tekst. Emotivna, ali jaka i neustrašiva - priznaje Emina, a za njen izgled kaže:

- Izgleda nikad bolje, ali je ona meni uvek lepa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading