Majka Darka Lazića van sebe, napala snajku: Pevač celu imovinu prepisuje na verenicu Marinu!

Autor:

Zabava

14.04.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da je na snazi vanredno stanje, te da pevači nemaju posla, Darko Lazić je bio prinuđen da obustavi vraćanje dugova jer trenutno nema prihode, pišu beogradski mediji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Marina i Darko

Određena svota novca koju je uštedeo, Darko Lazić ostavio je sa strane kako bi sinu Alekseju i Marini pružio neophodne stvari koje su im potrebne za život.

Pored toga, bivšoj supruzi Ani Sević plaća alimentaciju zbog ćerke Lorene te zbog toga, kako se navodi, poznati folker nema odakle da vraća kamate. Zbog svega toga, pevač se našao u jako teškoj situaciji i nije siguran na koju stranu da se okrene, budući da je, kako je pomenuto, bez primanja.

Međutim, kako bi barem decu obezbedio, rešio je da sve što ima prepiše na Marinu i sina Alekseja.

– Kad je Darko saopštio roditeljima da će zvati advokata i da će sve dati Marini, majka Branka je skočila na njega: Ma da li si ti normalan?! Hoćeš li da svi ostanemo na ulici?! Ona je još dete! Šta ona misli, siktala je Branka, pa je onda i na Marinu udarila: Ti si za sve kriva! Zbog tebe ćemo biti na prosjačkom štapu, ne dam ti naše imanje! Darko, ne možeš ovo da uradiš! Neću da se posle sudim sa snajom –prepričava izvor i za kraj kaže:

RepublikaFoto: Prntscr Pink
Branka Lazić

– Darko u celoj priči najviše ispašta. Rastrzan je, pa dečko ne zna gde bije od brige i obaveza! Nedavno su ga uhvatili i za vreme policijskog sata kada nije smeo da bude van kuće, pa je i tu popio kaznu od 150.000 dinara. Zamislite u kolikim je problemima kad je i za to molio da sve plati na tri rate – završava priču izvor.

RepublikaFoto: Prntscrin
Darko Lazić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

14.04.2020 15:16

Šta je? Nikome nije do zurlanja. Ova korona je bogom dana da se oslobodimo kafana, zurlača i takozvanih sportista loptara, reketaša i obručara.