(18+) ŽEŠĆE EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE: Objavljene skroz gole slike poznate pevačice "Zvezda Granda": SVI je znate i SVE se vidi!

Autor:

Zabava

12.04.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Granda Azra Husakrić koja ima samo 20 godina milionski auditorijum je fascinirala kako glasom, tako i stasom. Čini se da mladoj pevačici mnogi zavide na savršenom izgledu, te je doživela veliku neprijatnost.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Naime, njoj je hakovan profil i objavljene su fotografije na kojima je devojka potpuno gola, a to zapravo nije ona.

Azra je morala da se oglasi povodom ovoga i napisala demant kako bi smirila svoje najbliže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OK

Објава коју дели Azra Husarkic?? (@azra.husarkic) дана 19. Мар 2020. у 11:56 PDT

 

- Sram da bude onog ko se bavi mojim životom, hvala što pokušavate da narušite moju reputaciju lošim montažama neke devojke. Ali bezuspešno, silikone u grudima nemam. I silikone iz usana sam izvadila, ovakve snimke sebi u životu ne bih dopustila. Čime se vi ljudi bavite, zašto toliko ljubomore imate u sebi!? Imate li vi majke , očeve, sestre, braću.. kako bi se oni osećali da njihovo dete neko blati na ovakav način. Fuj fuj. Zgrožena sam - istakla je mlada zvezda, pa nastavila:

- Morala sam ovo da objavim, izvinite moji Fejbuk prijatelji zbog sadržaja slika, ali ne dam na sebe, na svoj obraz, roditelje. Ne dam da mi neko ruši reputaciju nakon toliko godina truda, zbog ovakvih paćenika da gubim vreme. Tužbe svakako idu. Od hakovanja mog profila, do nanošenje duševne i fizičke boli. Za sve to idu tužbe. Sram vas bilo - napisla je Azra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading