ISPLIVALA DUGO SKRIVANA TAJNA MERLINOVE DECE: O njima ovo niko nije mogao ni da nasluti!

Autor:

Zabava

11.04.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dino Merlin iz predivnog braka sa suprugom Amelom ima ćerku Naidu koja ima 34 godine i sina Hamzu koji ima 28. Njihovi životi se, za razliku od očevog, vode potpuno van svetla reflektora, a malo ko zna kako oni zapravo izgledaju i čime se bave.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dino Merlin
Dino Merlin

Šarmantna plavokosa Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji i bavi se informatičkim naukama, dok je Hamza trenutno na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

U javnosti postoji mali broj njihovih fotografija, budući da ne vole da se eksponiraju, a ako je sudeći prema onome što pokazuju na društvenim mrežama izuzetno su skromni.

Kako je Merlin jednom prilikom istakao njegova ćerka (na fotografiji ispod prva s leve strane) veoma je skromna, dok je sin odrastao u vreme kada je pevač već stekao bogatstvo svojim hitovima.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od nemaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija".

O Naidinom privatnom životu ne zna se gotovo ništa, dok je Hamza već godinama u srećnoj vezi sa izabranicom Dženetom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading