VREME JE DA SE PODVUKU NEKE CRTE: Prvi put nakon priča da je raskinuo sa Anom, oglasio se Vuk Kostić!

Autor:

Zabava

11.04.2020

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je voditelje Dušicu Jakovljević i Ognjena Nestorovića, spisateljicu Simonidu Milojković, glumicu Anju Mit i doktora Milana Colića.

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Vuk Kostić

Kako je već običaj u vanrednim emisijama, Sanjini gosti pozivaju svoje prijatelje da vide kako provode vreme u karantinu, a doktor Colić pozvao je glumca Vuka Kostića.

- Treninzi, malo trčanje u mestu, uvijača, čučnjevi. Imam volje za to. Sad je vreme da se podvuku neke crte, da se posvetiš sebi, da se apgrejduješ. Uvek ja imam vremena da pogledam dobar film, istreniram, nikad nisam išao u teretanu, uvek kući vežbam. Sad ne volim, sad je zabrana - rekao je Vuk.

Podsetimo, pre nekoliko dana u medijima se pojavila vest da su Vuk i Ana Mihajlovski raskinuli, a poslednji navodi su da to ipak nije tačno, već da su razdvojeni zbog vanrednog stanja, te da je svako sa svojom porodicom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading