(FOTO) OZBILJNA RIBETINA! Ovaj kadar mnogi nisu videli na TV-u: Dajana vodila emisiju u crnom miniću a DOLE sve PUCA!

Autor:

Zabava

10.04.2020

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnu voditeljku Dajanu Paunović jutros su gledaoci imali priliku da vide u jutarnjem programu na TV Pink, a njen celokupan stajling niko nije mogao ni da nasluti.

RepublikaFoto: instagram.com/dajana.paunovic
Dajana Paunović

Dajana važi za jedno od najatraktivnijih televizijskih lica, što je i opravdala svojim izgledom na slici iz studija koju je objavila nakon emitovanja "Novog jutra" uz poruku "Ostani kod kuće".

Naime, svi su videli da je voditeljka na sebi ima svedenu crnu bluzu i sako, ali minijaturnu kožnu suknju i Dajanine duge noge koje su došle do izražaja a gledaoci nisu imali priliku da vide.

Voditeljki su duge noge jedan od glavnih aduta, a ovog jutra imala je kratku suknjicu u kojoj ih je jedva prekrstila a da ne sevnu gaćice.

"Dajana, imaš najbolje noge na javnoj sceni", "Izgledaš prelepo dok nas informišeš", "Dajana, prelepa si dok nas informišeš", pisali su voditeljki u komentarima.

Kako izgleda Dajana u minijaturnoj suknjici pogledajte na fotografiji OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Teča

12.04.2020 08:23

Da je dobar komad, to je neosporno ali... čim pomislim da je ovde "močio" Žika, sve pada u vodu.