PRIČALO SE DA SE RAZVODI: Sanja Marinković šokirala objavom, ovo je istina koju svi čekaju!

Autor:

Zabava

10.04.2020

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je objavila da je objavila da se razvodi. Ipak, u emisiji kod Ognjena Amidžića ona je priznala da se još uvek nije zvanično razvela što ne znači da neće.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sanja Marinković

Ona je tom prilikom izgledala veoma dobro, mnogi su joj rekli da blista, a ona je ostala tajanstvena do kraja i nije želela da otkrije da li u njenom životu postoji novi muškarac.

Sanja se dana osvrnula na situaciju u kojoj se svi nalazimo, izolaciju i samoću koja je mnoge zadesila nespremne, kao i osećaje koji se javljaju u trenutcima najveće usamljenosti.

- Moje misli i emocije u izolaciji okupira verovatno sve ono što intrigira svakog od vas - neizvesnost, strah, znatiželja, dosada i želja za tčcnim odgovorima na pitanja koliko će ovo vanredno stanje da traje i šta će biti kada sve bude “redovno”? Koliko će ovo socijalno distanciranje zaista uticati na sve nas kojima u životu zagrljaja i poljubaca nikada nije dosta. Ovih dana većina mojih prijateljica koje su same i žive od sećanja noći u izolaciji provode slusajući pesmu “Ljubi me po sećanju... “ i u tajnosti strahuju da zaista najveća istina glasi da strast moze i da nas udalji ukoliko je ne realizujemo na vreme. Najvažnije je ipak ostati dama u vreme izolacije i možda kao ja zasaditi svoje omiljeno cveće, obući omiljeni svileni komplet i napraviti video call party, trenirati kod kuce, obavljati radne obaveze i otkriti meru sreće koja će nam pomoći da oplemenimo siromašnu sliku koju možda imamo o sebi u vreme dok traje policijski čas - napisala je Sanja.

RepublikaFoto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial
Sanja Marinković

Sanjinu objavu možete u celosti pogledati na njenom profilu na Instagramu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading