AJFONKA OTKAČILA VERENIKA! Spakovala kofere i pobegla iz Beograda sa NJIM!

Autor:

Zabava

10.04.2020

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon ponovo je singl devojka! Veridbu je raskinula, verenika ostavila, a sada je spremna za nove pobede, a sudeći po njenom seksi izgledu, i nove momke.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tijana Ajfon

Paparaco uslikao je starletu ispred zgrade u kojoj je nekada živela sa partnerom, a nakon što je bacila smeće u kontejner, Tijana je spakovala kofer u svoj automobil i napustila Beograd.

Čini se da se Ajfonka odlično snalazi i bez pomoći muškarca u kući, pa joj nije bio problem da u jednoj ruci nosi kesu, a u drugoj kofer i kućnog ljubimca.

Da je raskid veridbe nije ni najmanjeporemetio dokazala je seksi stajlingom u kom je krenula na put. Visoke potpetice, mini-suknja i uska majica koja je jedva zadržala njeno bujno poprsje nisu joj smetali

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic

da prošeta do kontejnera bez obzira na radoznale poglede nekolicine prolaznika.

Sudeći po veličini kofera, ali i tome što je sa sobom povela kućnog ljubimca Koko, jasno je da je starleta ovoga puta zaista stavila tačku na dugogodišnju vezu i da po svaku cenu želi da pobegne od prošlosti. S druge strane, skupocena torba "Luj Viton" svedoči da je šoping najbolji lek za tugu, pa smo tako primetili da starleta ima novi aksesoar od nekoliko hiljada evra. Izvor blizak Tijani kaže da joj nije svejedno zbog raskida, ali je došlo vreme da se posveti sebi.

- Naravno da joj nije svejedno zbog raskida dugogodišnje veze, ali je odlučila da je došlo vreme da svoje potrebe staviispred potreba drugih ljudi, pa i bivšeg verenika. Sada želi da se osami daleko od Beograda i da vreme provodi u potpunom miru i izolaciji. U poslednje vreme se slabo javlja i prijateljima na telefon, jer joj je potreban mir - kaže izvor blizak starleti za !

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading