(FOTO) MIŠEVI, MA*Š U ĆOŠAK! Lukas ZAPENIO kad je video OVO, pa brutalno zapušio usta svima!

Autor:

Zabava

10.04.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač, Aleksandar Vuksanović iliti Aca Lukas, prepoznatljiv je po svom oštrom jeziku i kao neko ko se ne libi da javno komentariše i iznese svoje stavove. Tako je bilo i ovog puta.

RepublikaFoto: e-stock/M. RODIĆ
Aca Lukas

Naime, neretko po društvenim mrežama kruže razne šale na račun javnih ličnosti, pa nije toga već duže vreme pošteđen ni Lukas. Jedna mu očigledno nije legla, te je morao da je podeli na svom Instagram storiju kao i da je javno prokomentariše.

Neko je postavio na društvene pitanje uz Lukasovu fotografiju pitanje o polemici oko štetnosti 5G mreže i epidemije korona virusa, ili je ipak aludirao na nešto drugo pa je Aca prokomentarisao:

 - Ovo bi trebalo da bude duhovito? Pet grama vam ne može naštetiti ako ne povučete odjednom. To se polako tuče celo popodne, pa je potom dodao:

- Kao i uvek, humoristi, amateri, za vas sam daleka budućnost! Javite se kada bude 20 grama. Dotle miševi u ćošak - završio je Aca koji je na sve to dodao emotion koji pokazuje srednji prst.

Foto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading