(VIDEO) Sve snimio i javno objavio: Gastoz nasankao Kiju ko mladog majmuna!

Autor:

Zabava

09.04.2020

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Sinđelić Gastoz već nekoliko nedelja uživa na Tajladnu i svoje verne pratioce svakodnevno obraduje nekom fotografijom. S obzirom na čitavu situaciju u zemlji i regionu, on nije u mogućnosti da se vrati za Srbiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Gasttozz/printscreen/TVPink
Kija i Gastoz

Kako je poznat po tome da dobro zbija šale, on je nasmejao sve svoje pratioce i odlučio da pozove Kiju Kockar i smislili šalu kako će na Tajlandu morati da ostane do septembra.

- Dobio sam mejl od konzulata, nećemo moći da se vratimo do septembra. Šta da radim Kija, pomozi mi - potresnim glasom govorio je Gastoz.

- Uticajan si na društvenim mrežana, napravi pobunu da možete da se vratite. Pokušaj na taj način, barem da vas dopreme do Abu Dabija - savetovala ga je Kija, koja je obrazložila da zna da niko od avio kompanija ne leti.

- Molim te samo idi sutra i zapali mi sveću. Šta ti je toliko teško da odeš do crkve, molim te! Samo jednu sveću - govorio je Gastoz kroz suze, dok je Kija govorila da ne može da izađe iz stana, jer je u toku policijski čas.

Kija nije ni slutila da se Gastoz našalio sa njom, a kada joj je na kraju svega rekao da je u pitanju šala, ona je ostala u šoku. 

- Ne obraćaj mi se više u životu - govorila je Kija kroz osmeh, a sve pogledajte u videu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading