Samo da što pre ozdravi: Indi objavila potresan prizor iz bolničke postelje, fotografija rastužila sve!

Autor:

Zabava

09.04.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Indira Aradinović Indi operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac, a njeno zdravstveno stanje se zbog toga veoma pogoršalo.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Indi Aradinović

Od tada je pevačica imala još jednu operaciju usled komplikacija koje su se javile nakon zahvata.

Indirino stanje je kritično zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali lekari navodno čekaju da pevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod totalnom anestezijom.

Indira se oglasila iz bolnice, te pored silnih komentara podrške koje joj pristižu, ona je podelila sa svima i jednu scenu iz bolnice koja je zabrinula mnoge.

- 4 na jedan - napisala je Indira, koja se trenutno nalazi u Kliničkom centru Srbije.

Da podsetimo, Indirina sestra Edita, obratila se juče preko društvene mreže Instagram sledećom porukom.

Foto: instagram.com/printscreen
Indi se oglasila iz bolnice

- Pošto me svi pitate kako je Indira, nemam pravi odgovor za vas, ali kad bude bila bolje, čemu se nadamo, bićete obavešteni. Stabilno je za sada. Dren koji joj je nedavno izvađen je vraćen i tečnost koja je curela iz pankreasa i pravila haos, sad izlazi "napolje". Rep pankreasa je još uvek pod upalom. Još jednom, hvala što brinete i imajte razumevanje da zbog celokupne situacije nećemo iznositi detalje u javnost. Nadamo se, molimo najboljem - završila je tada Edita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tole

09.04.2020 15:37

Ej ljudi nemojete da zezate! Traze reklamu da ne bi pale u zaborav! Kada je nekome loše ne slika flaše od infuzije! I šta je tu potresna slika? Ko sve danas piše ????