Zbog njega je pobegla od kuće: Oglasio se Aladin, prvi muž Emine Jahović, pevačici neće biti dobro kada ovo pročita!

Autor: Alo.rs

Zabava

09.04.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rustem Đulović se oglašavao za domaće medije, ali Aladin o svojoj bivšoj ženi nikada nije govorio javno...

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović

Prema tvrdnjama izvora upućenim u njenu životnu priču, lepa Emina je sa 17. godina pobegla od kuće i udala se za Aladina, sa kojim je živela u njegovom porodičnom domu u Novom Pazaru.

Razvod je usledio posle samo šest meseci - iako pevačica nikada nije želela da javno govori o razlozima, to je svojevremeno učinio njen bivši svekar Rustem, koji je priznao da su problemi nastali onda kada je Jahovićeva izrazila želju da se profesionalno bavi pevanjem, dok su je oni nasuprot tome videli kao porodičnu ženu, majku i domaćicu.

Aladin o svojoj bivšoj ženi nikada nije govorio javno... Osim na društvenim mrežama, gde je u jednoj rečenici objasnio kako sada gleda na svoj šestomesečni brak sa danas popularnom pop pevačicom.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović

Pre tačno dve godine na njegovom profilu na Fejsbuku osvanuo je link vesti o njemu samom i braku sa Eminom, na šta je Aladin ostavio komentar:

"Ajoj! Bilo, ne ponovilo se!" čime je, smatraju mnogi, svima jasno stavio do znanja da je svoju "epizodu" sa Eminom zaboravio davnih dana, te da ne želi da se vraća u prošlost.

- Rustem je najjači - dodao je, takođe, Aladin, čime je podržao javni istup svog oca i njegove izjave o Emini i njemu samom.

Foto: Printscreen
Bivši Eminin muž kratko i jasno izneo svoj stav o braku sa pevačicom

Eminin bivši muž Aladin je u braku, otac je troje dece i ima 44 godine. I dalje živi u Novom Pazaru i ima privatni, porodični biznis - poseduje šest maloprodajnih objekata, dva magacina i moderan salon za prodaju keramičkih pločica i sanitarija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading