Kako može da ti se svidi neko ko je izgubio kompas: Sanja Marinković popljuvala Marka Miljkovića!

Autor: Pink.rs

Zabava

09.04.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako u njenoj emisiji "Magazin In" gostuju učesnici Zadruge, voditeljka Sanja Marinković se ne ustručava da iskaže svoje mišljenje o njima, pa makar ono bilo i loše.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Sanja Marinković

Naime, Sanja je gostovala u emisiji "Magazin In" sa nekoliko poznatih dama, u kojoj su komentarisale pozante frajere sa domaće scene.

Među ponuđenima nalazili su se David Dragojević i Marko Miljković, a voditeljka je jasno istakla da joj se oni nimalo ne dopadaju:

- I dalje imam jednu siromašnu sliku o njemu, neosporno jeste zgodan mladić, ali često ti ni uspeh koji stekneš na takav način, ni žena koju osvojiš, a koja slovi za atraktivnu, ni možda neki novac koji si zaradio zahvaljujući tome što si se pojavljivao ne može da nadoknadi neku siromašnu sliku koju javnost ima o tebi - istakla je ona za Davida, dok je prema Marku bila nešto oštrija:

Foto: instagram.com/___californication
David Dragojević

- Ne mogu, bre, da pričam o takvim muškarcima iz ugla atraktivnosti kad ih vidim kakvi su generalno. Po meni, svaki muškarac koji uđe u rijaliti i koji je tu svoju intimu spreman da proda na tacni vremenom izgubi na atraktivnosti. On je ovde izgubio kompas - rekla je Sanja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading