ZGROZIĆETE SE! Đole Đogani razvezao jezik i UDARIO nikad brutalnije po Ani Nikolić, ispljuvao njen izgled!

Autor: Alo.rs

Zabava

09.04.2020

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaća javnost poslednjih nedelja bruji o Đoletu Đoganiju zbog prozivki kako na račun svojih rođaka iz "Zadruge", tako i na račun kolega. Sada je, posle Gagija, Lune i bivše snaje Anabele, na njegov red za prozivke stigla i ničim izazvana Ana Nikolić.​

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đoe Đogani

Đogani je, naime, uputan da prokomentariše povratničke pesme pop zvezde koje mu se, po svemu sudeći, ne dopadaju i koje, kako kaže, sigurno neće uvrstiti na svoj repertoar.

RepublikaFoto: Youtube.con/Two Louder TV
Ana Nikolić

- Čuo sam onu prvu "Bilo nam je lepo" i ne znam šta da ti kažem. Ne bih komentarisao to recitovanje. Sigurno se neće naći na mom repertoaru, a siguran sam da nijedan pevač to neće pevati - istakao je Đole, koji je imao štošta da kaže i na račun Aninog fizičkog izgleda.

On tvrdi da Ana nije smršala zahvaljujući dijeti i treninzima, već operaciji.

- Ona je u želudac ugradila neki prsten i ne sme da unese u organizam više od 200 grama hrane dnevno. Ako pojede nešto više od toga, može da umre. Takođe, ne bi smela ni alkohol da pije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading