(FOTO) NEPAŽNJA MU JE UNIŠTILA KARIJERU: Žene su ludele za njim, a sada se ugojio i više ne liči na sebe!

Autor: Alo

Zabava

08.04.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Nemanja Nikolić postao je poznat i popularan zahvaljući atraktivnom izgledu u takmičenju za "Zvezdu Granda" 2004. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

On je tada došao je do samog finala, a devojčice su odlepile za zgodnim Nišlijom. Za prvo mesto se takmičio sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Banetom Mojićevićem, Darkom Filipovićem i Stevanom Anđelkovićem. Već sledeće godine, tačnije 2005 od "Grand"a je na poklon dobio kompletan CD. Pesma ''Bebo moja'' naišla je na odličan prijem kod publike. 

RepublikaFoto: Printscreen
Ovako je Nemanja nekada izgledao

Nemanja je vremenom zapostavio fizički izgled, pa je od zgodnjikavog dečka postao glavna estradna debeljuca. Kako nije vodio računa, višak kilograma mu je promenio fizički opis.

Prestao je da bude interesantan devojčicama, pa je tako i njegova muzička karijere nazadovala, a pesme koje je snimao sve manje su se slušale. Pokušao je da povrati staru slavu učešćem u rijalitijima "Dvor" i "Parovi", ali ni ta proverena formula kod njega nije imala uspeha. Iako su ga kolege kritikovale da smrša i sredi se, Nemanja nije posušao, pa je od velikog potencijala ostala samo bleda senka. Nemanja je i dalje aktivan u emisijama, ali pesme koje snima loše prolaze kod publike.

RepublikaFoto: Printscreen
Ovako Nemanaj sada izgleda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading