(FOTO) Ovakve ih još nismo videli: Pevačice pokazale veš i bušne papuče!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

09.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnost iz sveta estrade, ali i glume, u danima kada vlada epidemija koronavirusa pridržavaju se saveta nadležnih organa da ostanu kod kuće kako bi se suzbilo progresivno širenje smrtonosnog virusa, a u emisiji "Amidži šou" Milica Todorović, Edita Aradinović, Milica Pavlović i mnogi drugi učestvovali su u onlajn emisiji sa jednim zajedničkim zadatkom.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Milica Pavlović

Naime, zahtev Ognjena Amidžića bio je da svi koji su virtuelni gosti u njegovoj najnovijoj emisiji pokažu šta se dešava iza kulisa u domovima šou-biznis zvezda, te su pokazali zalihe papira i namirnice koje su se u tom trenutku našle u njihovom frižideru.

One najhrabrije, Milica Pavlović i Edita Aradinović, pokazale su i deo svoje intime i ispunile izazov popularnog voditelja da pokažu prva tri komada donjeg veša iz svoje fioke.

 

Foto: e-stock/A. NALBANTJAN

Slavica Ćukteraš završila na aplikaciji za četovanje

Nakon vesti da se razvela Slavica Ćukteraš je otputovala u Šabac, a slobodno vreme koristi za upoznavanje sa muškarcima na jednom od najpoznatijih sajtova koji "spaja slobodne", te je istakla da ima dosta zgodnih tipova, ali isto tako i skrndelja, koje zaobilazi. Njen identitet dobro je sakriven među postojećim, a ne krije da ima ludu zabavu nakon što je otvorila nalog za četovanje.

Pred kamerom se gledaocima prva obratila Milica Todorović u izdanju na koje široki auditorijum do sada nije navikao, u bušnim i rasparenim papučama. Kako nekadašnja pobednica "Zvezda Granda" ističe, u kući ih je puno, pa su komadi koje je obula bili jedini na raspolaganju. Iako je bila vidno raspoložena, nije mogla da sakrije momente razočaranosti što nije blizu Petra Strugara, s kojim je nedavno raskinula vezu, te je njihova ljubav bila na još jednom testu, koji su pali u ovim vanrednim okolnostima.

- Malo smo se Petar i ja udaljili zbog korone. Videćemo šta će biti, svaki dan ga čekam da iskoči i pojavi mi se odnekud - rekla je Todorovićeva.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Milica Todorović pokazala bušne papuče

Presedan u emisiji bio je kadar u domovima Milice Pavlović i Edite Aradinović, koje su se jedine odvažile da pokažu u kakvim se izdanjima zapravo one pojavljuju u četiri zida pred jačim polom. Obe su za sada slobodne, a bez sumnje su prikovale za ekrane poglede muškaraca usmerene ka čipkastom krem i crnom donjem vešu. Tom prilikom je Pavlovićeva izjavila:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović pokazala veš

- Ubija me što ne radim ništa značajno. Kupila sam traku za trčanje. U frižideru, kao što možete i videti, imam medovaču, narandže, šljivu, volim da se opustim i uz vino.

Edita je obelodanila da je već odavno na posebnom režimu ishrane, te je avokado jedan od glavnih sastojaka u njenoj kuhinji. Ovoga puta se ohrabrila da pokaže donji veš i priznala da voli da igra igrice u ovim danima kada je sama kod kuće.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Edita pokazala gaćice
Foto: youtube.com/Gasttozz

Gastoz: Ne vraćam se iz Tajlanda!

Okružen egzotikom i bazenom u vili u kojoj boravi jedan od najekscentričnijih pevača Nenad Marinković Gastoz izjavio je da može da se vrati iz Tajlanda, ali da ipak ostaje tamo:

- Skapirao sam se sa ovima ovde, pa ću ostati dok mogu.

Foto: instagram.com/kalinic.milan72

Milan Kalinić zafrkava komšije sa decom

Milan Kalinić uključio se u Ognjenovu emisiju u društvu sina i ćerke i istakao da ove dane samoizolacije provodi u učenju s klincima, koji nastavu prate preko javnog servisa. Odgovorio je na Ognjenov izazov i uznemiravao komšiju kojem je pozvonio na vrata, pa brže-bolje potrčao u kuću i sve to pratio preko špijunke.

Foto: printscreen/TvHappy

Žizela: Ana Nikolić me je pokrala!

Internet-senzacija Ivana Živković Žizela, ujedno i bivša učesnica "Parova", imala je ne tako lepe reči upućene Ani Nikolić, koja je sa njenim klipovima zbijala šalu u, kako Žizela ističe, njenu korist i bez njenog odobrenja.

- Ana Nikolić je zla i bezobrazna, bila sam njen fan, a onda me je ona ismejala u tvojoj emisiji. Ja imam govorni manu, a ona se sprda sa mnom i imitira me. Ana me je pokrala, uzela je moj video i snimila ga, a nije me ni pitala. To je krađa. Uvređena sam. Trebala je da me pita da joj prodam snimke, a ne da me pljuje po televiziji - ljutita je bila Žizela u svom obraćanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading