Život mu se promenio preko noći: Milan Milošević nasledio stan od 300.000 evra, nećete verovati od koga!

Autor: Star

Zabava

07.04.2020

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se verni pratioci rijalitija i te kako vežu za stanare imanja u Šimanovicima dobro je poznato svima, a sada je to na svojoj koži osetio i Milan Milošević.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Milan Milošević

Naime, do njegovog broja je došla jedna bakica iz Švajcarske koja ga je pozvala i ostavila voditelja "Zadruge" u čudu zbog priznanja koliko ga je zavolela putem ekrana.

- Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo pre deset godina i ona je sama, nikog nema, pa se vezala za voditelja. Čuli su se neko vreme, a onda mu je saopštila svoje namere da se upoznaju i da mu ostavi svoj stan u Sent Galenu od 60 kvadrata koji vredi oko 300.000 evra - ispričao je izvor za "Star".

RepublikaFoto: e-stock agency
Milan Milošević

- Milan je prvo mislio da se bakica šali, ali kada je shvatio da je ona ozbiljna u svojim namerama poručio joj je da će se sastati kada se cela ova situacija oko korona virusa smiri - dodao je izvor, a Milošević, začuđen što je cela priča dospela do medija, samo je kratko potvrdio ova saznanja.

- Ona me dosta podseća na moju mamu i njenu životnu priču. Zato sam se na neki način zbližio sa njom. U meni je videla sina kog nema. Samo da se ovo smiri, pa ću otići kod nje da se upoznamo - ispričao je voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading