(FOTO) Ništa nije naučio: Darko Lazić ponovo vozi!

Autor:

Zabava

07.04.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić trenutno boravi u Pećincima, gde je u poseti roditeljima svoje verenice Marine Gagić.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić

Da se pevač odlično provodi govori i njegova poslednja objava na društvenim mrežama na kojoj je demonstrirao vožnju moćnog četvorotočkaša namenjenog za brdovite terene.

Kako je poznat kao strastveni zaljubljenik u vožnju, otuda i ne čudi široki osmeh na Darkovom licu.

Pažnju svakako privlači i Lazićeva figura, odnosno činjenica da je iz nedelje u nedelju sve mršaviji, zbog čega su mu pojedini pratioci šaljivo poručili da je "mršav kao grana".

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Darko Lazić

Podsetimo, pevač je skinuo preko 40 kilograma uz pomoć operacije želuca, koja je u njegovom slučaju, za razliku od koleginice Indire Aradinović Indi, prošla bez komplikacija.

- Dugo sam razmišljao o operaciji, baš zato što postoji rizik od komplikacija. Ispostavilo se da je to jedino rešenje, budući da sam se zbog bolova veoma teško kretao i da mi je fizikalna terapija sve teže išla. Žao mi je što Indi prolazi kroz tešku situaciju, to mi je baš strašno i želim joj da se brzo oporavi. Zahvalan sam Bogu na tome što nisam imao takvo iskustvo. Posle nekoliko dana sam se oporavio i pušten sam kući. Za sada je sve kako treba, manje jedem i nisam imao loše posledice. Imam dva-tri jedva vidljiva reza i to je sve - ispričao je Darko nedavno za "Alo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading