Ona je moj heroj i večeras je na dužnosti! Milan: Moja rođena sestra Nastasija spasava živote obolelih od KOVID-19!

Autor: I.K.

Zabava

08.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Milan Stanković otkrio je javnosti da njegova rođena sestra Nastasija spasava obolele od koronavirusa, a u jeku pandemije ove smrtonosne bolesti podelio je sa pratiocima putem Instagrama dirljivu poruku posvećenu upravo njoj.

Foto: instagram.com/milanstankovic
Milan sa sestrom

Milan je objavio sestrinu fotografiju u zaštitnom odelu pod punom opremom i napisao da je ona njegov heroj i idol.

- Ovo je moj heroj i idol, moja rođena sestra Nastasija, duša i najhumanija osoba koju znam... Večeras je na dužnosti. Spasavaju živote obolelih od KOVID-19... Ljubi te bata - napisao je Stanković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Apr 6, 2020 at 12:41pm PDT

Nastasija se ne eksponira u javnosti, a da je njeno buduće zanimanje u tesnoj vezi sa zdravstvom znalo se još otkako je upisala srednju medicinsku školu. Isto obrazovanje stekao je i Milan, ali se on ipak odlučio da postane pevač i posveti se karijeri u svetu šou-biznisa. Njegovi fanovi bili su impresionirani ovim potezom, te se nizao veliki broj pozitivnih komentara upućenih Nastasiji Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading