(VIDEO) Poslala snažnu poruku svima iz karantina: Tea Tairović za Republiku prvi put progovorila o svojoj bebi!

Autor:

Zabava

06.04.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Tea Tairović u vreme pandemije koronavirusa oglasila se za naš portal u kome je otkrila kako provodi svoje dane u karantinu.

RepublikaFoto: instagram.com/tea_tairovic
Tea Tairović

Naime, kako su nastupi pevača stali tokom vanrednog stanja u zemlji, pa su svi može se reći na podužem kolektivnom godišnjem odmoru, svako na svoj način organizuje svoje vreme kako bi mu ovaj vremenski period prošao što brže i kvalitetnije.

Tea je bila veoma raspoložena kada smo je pozvali i kako nam je rekla izolaciju koristi da radi stvari koje nije stizala zbog nastupa.

Pored knjiga koje čita, Tea održava i dobru fizičku formu vežbama kod kuće, ali se bavi i novim članom svoje porodice o kome do sada nije pričala a to je malim psom Nikijem, koji im svakodnevno uveseljava dane u kući a zahteva pažnju 24 sata kao beba. 

U video prilogu možete pogledati poruku je Tea poslala čitaocima portala Republika i Srpskog Telegrafa za vreme pandemije koronavirusa: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading